vorini-gr: Ανάπτυξη δεμένη στον "κάβο"

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ανάπτυξη δεμένη στον "κάβο"

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την υπαγωγή της Ελλάδος στους όρους του Α’ Μνημονίου της 10ης Μαΐου 2010 δηλαδή της δανειακής σύμβασης των 110 δις ευρώ που υπέγραψε η ανάλγητη κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου με τη τρόικα με σκοπό όπως έλεγε την «σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία»....

Ο συνεχιστής της εθνικής τραγωδίας-καταστροφής Αντώνης Σαμαράς που ανέλαβε μετέπειτα μαζί με την  τρικομματική κουστωδία του συνεχίζει να παίζει ακόμα και σήμερα σκληρό παιχνίδι με την υπομονή του λαού όπως και ο γελοίος προκάτοχος του.

Για «πράσινη ανάπτυξη» μας έλεγε ο ΓΑΠ, για πέρασμα του «κάβου» και ραγδαία ανάπτυξη μας έλεγε και συνεχίζει να μας λέει ο Σαμαράς.

Μια ανάπτυξη που άδικα περιμένουμε να έρθει όταν το μόνο πράγμα που δείχνει επίσημα να αναπτύσσεται στη χώρα μας είναι η ανεργία που έφθασε αισίως το 26,4% καθιστώντας την Ελλάδα πρωταθλήτρια της ανεργίας στην Ευρωζώνη.

Η υποσχόμενη ανάπτυξη  της κυβέρνησης Σαμαρά είναι δεμένη στον «κάβο της ανεργίας και του κοινωνικού εξευτελισμού» και άδικα περιμένουμε να έρθει.

Ο κόσμος σταμάτησε να πιστεύει... βαρέθηκε τα ψέματα και τις υποσχέσεις και δεν αντέχει πλέον άλλα μέτρα γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να δώσει.
Η αντίστροφη μέτρηση για αυτή τη κυβέρνηση πιστεύω πως έχει ήδη αρχίσει ....



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :