vorini-gr: Φραπέ με όνομα «Δένδιας» λανσάρει, τιμής ένεκεν, το Floral

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Φραπέ με όνομα «Δένδιας» λανσάρει, τιμής ένεκεν, το Floral

Η δημοφιλής καφετέρια των Eξαρχείων, θέλοντας να τιμήσει τον παλιό της πελάτη, τον φοιτητή Νίκο Δένδια, αλλά και να ανταγωνιστεί το Everest στην προτίμηση της ομάδας ΔΙΑΣ, λάνσαρε ειδικό καφέ με τα χαρακτηριστικά του Νίκου Δένδια...


Η νοσταλγική αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, στο στέκι των φοιτητικών του χρόνων, όπου σύχναζε με όλη την παρέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά του ιδιοκτήτη που ανταποκρίθηκε αμέσως.

Έτσι, θέλοντας να ανδρωθούν κι άλλοι νέοι με τους καφέδες του και να γίνουν σπουδαίοι όπως ο Νίκος Δένδιας, ο ιδιοκτήτης του Floral έφτιαξε έναν ξεχωριστό φραπέ, που όχι μόνο είναι φτιαγμένος όπως ακριβώς τον έπινε ο Νίκος Δένδιας, αλλά φέρει και το όνομά του.

Ο συγκεκριμένος καφές σερβίρεται σε ειδικό ποτήρι όπου δεσπόζει η μορφή του υπουργού, και απευθύνεται στους αστυνομικούς που περιπολούν με τις μηχανές τους, αλλά τυχαίνει να μη βρίσκονται κοντά σε Everest, ώστε να προμηθευτούν τον παραδοσιακό τους frappe.

***Σην εικόνα ο καφές «Δένδιας» που γίνεται ανάρπαστος από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, και κινδυνεύει εκθρονίσει και τον καφέ των Everest!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :