Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Βρέθηκε ο σκελετός της γοργόνας στον τάφο του Μ. Αλέξανδρου!

Με την αποκάλυψη ενός ασυνήθιστου σκελετού που είναι μισός ανθρώπινος και μισός ψαριού -δηλαδή της Γοργόνας, της αδελφής του- επιβεβαιώνονται οι εικασίες ότι βρέθηκε ο Τάφος του Μεγάλου Κατακτητή, σε πείσμα των «σκεπτικιστών»..

Πλήρη δικαίωση για τους πατριώτες που έσπευσαν να ακολουθήσουν τις επιθυμίες τους αγνοώντας τις (ανθελληνικές) λογικές επιφυλάξεις, φέρνει το νέο εύρημα που ήρθε στο φως από τις ανασκαφές του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Σέρρες!

Με τον σκελετό όμως της Γοργόνας, που όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, είναι η αδελφή του Μεγαλέξανδρου και οπαδός της θεωρίας ότι «Ζει» (όπως ο Έλβις και το Πολυτεχνείο), βουλώνουν επιτέλους τα στόματα όσων αμφισβήτησαν ότι βρέθηκε ο τάφος του μεγάλου στρατηλάτη.

Ως γνωστόν, η σημαντικότατη αυτή ανακάλυψη πολεμήθηκε από τα σκοτεινά συμφέροντα, που με διάφορες δήθεν επιστημονικές επιφυλάξεις (αλίμονο, λες και δεν ξέρουμε πόσο ανθέλληνες είναι οι επιστήμονες...), προσπαθούν να καταστρέψουν τον ενθουσιασμό των Ελλήνων αλλά και της Παγκόσμιας Κοινότητας. 

Εξάλλου, οι εχθροί του Κώστα Καραμανλή, «σκυλιάζουν» στη σκέψη ότι αφού ο τάφος βρέθηκε στις Σέρρες, είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί ότι ο Σερραίος πρώην πρωθυπουργός, είναι απόγονoς του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφίες που το συνοδεύουν, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :