vorini-gr: Νέα, ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση Αβραμόπουλου!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Νέα, ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση Αβραμόπουλου!

Με στολή Ρωμαίου εκατόνταρχου, επιθεώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας το κέντρο εκπαίδευσης αρματοδρόμων, που θα παρελάσουν μαζί με τα τεθωρακισμένα και τα μαχητικά αεροπλάνα την 28η Οκτωβρίου..

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στους επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, με τους οποίους παρακολούθησε την άσκηση Ρωμαϊκών Αρμάτων με την κωδική ονομασία «Μπεν Χουρ», στο κέντρο εκπαίδευσης της Τανάγρας.

Ως γνωστόν, η παρέλαση των Ρωμαϊκών Τεθρίππων, θα γίνει για πρώτη φορά και θα συνδιαστήεί με την επαναφορά των Αρμάτων Μάχης και των πολεμικών αεροπλάνων στις παρελάσεις, καθώς δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι οικονομίας που είχαν επιβάλλει την απόσυρσή τους τα προηγούμενα χρόνια.

Ο υπουργός φόρεσε τη στολή του αρματοδρόμου όπως τα χρόνια που υπηρέτησε τη θητεία του και έκανε γύρους με πραγματικά άλογα, επιδεικνύοντας μεγάλη δεξιοτεχνία στους ελιγμούς με τα δραπανηφόρα, ενώ δεσμεύτηκε ότι τα κονδύλια για σανό δεν πρόκειται να περικοπούν.

«Πρόκειται για ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις», δήλωσε με νόημα μετά το τέλος των ασκήσεων. «Πρέπει να γίνει σαφές, ότι τα όπλα ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο» συμπλήρωσε φωτογραφίζοντας όσους μυγιάστηκαν.

Επίσης of the record, εκμυστηρεύθηκε στους παρευρισκόμενους ότι τα ρωμαϊκά άρματα, εποτελούν το αγαπημένο του όπλο, καθώς η ειδική χρυσή στολή και η περικεφαλαία-παγώνι, είναι ασυναγώνιστα και υπερτερούν οποιασδήποτε άλλης στολής.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

photo: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με την αγαπημένη στολή του διοικητή Αρματοδρόμων, ετοιμάζεται για ένα γύρο με τα δραπανηφόρα με πραγματικά άλογα!



  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :