vorini-gr: Η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ρίχνει ξανά μαύρο στην ΕΡΤ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ρίχνει ξανά μαύρο στην ΕΡΤ

«Μαύρο» για δεύτερη φορά στην ΕΡΤ θα ρίξει σήμερα στις 6 το απόγευμα η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καθώς η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας μετά την διακοπή της μετάδοσης του σήματος μας από τον δορυφόρο "Astra"...

Η διακοπή οφείλεται στις πιέσεις που άσκησε η κυβέρνηση προς τους ιδιοκτήτες του δορυφόρου προκειμένου να ρίξει και πάλι μαύρο στους δέκτες μας και να σταματήσει η ελεύθερη ενημέρωση των πολιτών. Παρέμβαση έκανε η ΠΟΕΣΥ προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή και την Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, για να μην κατέβει το σήμα της ΕΡΤ από το δορυφόρο astra. 

Η ΠΟΕΣΥ τους καλεί να συνεδριάζουν εκτάκτως στη Αθήνα για την ενίσχυση του αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Πιθανή επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου

Εμείς, οι αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι της ΕΡΤ, σας καλούμε να συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό, η επιχείρηση του «μαύρου» να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.

Σταθείτε στο πλευρό μας.

Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς...

Από το site της ΕΡΤ: www.ertopen.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια :