vorini-gr: Με Rambo ντυμένους με Αγιοβασιλιάτικες στολές και με «βόμβες» θειικού καλίου θα σβήνει τα ρυπογόνα τζάκια η κυβέρνηση (!)

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Με Rambo ντυμένους με Αγιοβασιλιάτικες στολές και με «βόμβες» θειικού καλίου θα σβήνει τα ρυπογόνα τζάκια η κυβέρνηση (!)

Νέα μέθοδο αντιμετώπισης της αιθαλομίχλης από την καύση των ρυπογόνων τζακιών εφηύρε η κυβέρνηση ..

Με εντολή του πρωθυπουργού προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη κατασκεύασαν σε μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο την «βόμβα θειικού καλίου» η οποία θα σβήνει τα ρυπογόνα τζάκια και θα τα καθιστά  βραδυφλεγή ως προς την καύση με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες των να μην μπορούν εκ νέου να τα χρησιμοποιήσουν.

Εμπνευστής της συσκευής σβέσης ειναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνεργασία με τον υπουργό Περιβάλλοντος ο οποίος μάλιστα δημιούργησε ειδική μονάδα Rambo ντυμένων με στολές Αη Βασίλη ώστε να νομίζουν οι αφελείς παραβάτες ότι πρόκειται περί προσφοράς χριστουγεννιάτικων δώρων.

Στην εικόνα βλέπετε το τεστ δοκιμής που διενεργήθηκε νύχτα, στην γενέτειρα του Υπουργού Γιάννη Μανιάτη στο Άργος, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ώστε να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την αποτελεσματικότητα του μέτρου.

Ωστόσο το θέμα παραμένει ανοιχτό εάν η απαγόρευση θα αφορά τα μαγκάλια, τους οικιακούς φούρνους και τα μπάρμπεκιου καθώς και τα ενεργειακά τζάκια και συστήματα pellets.

Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτό τον τόπο!!

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.

takis Vorini


 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Nov_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :