vorini-gr: Ο Σαμαράς είδε στον ύπνο του τη «θεά Κάλι»!

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Σαμαράς είδε στον ύπνο του τη «θεά Κάλι»!

Ένα όνειρο του Α.Σαμαρά ήταν αρκετό να γίνει η αιτία  για να δημιουργηθεί αυτός ο κονιορτός και η γελοία λασπομαχία εκ μέρους της Ν.Δημοκρατίας εις βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α.Τσίπρα...

[ Ο Αλέξης, στο όνειρο του Αντώνη, κατήλθε εξ ουρανού ως θεά Κάλι, με μακριά μαλλιά και τέσσερα χέρια κρατώντας στο ένα χέρι ένα ξίφος, και στο δεύτερο, το κομμένο κεφάλι του γίγαντα «Μπένι» φορώντας ως μοναδικό του ένδυμα μία πλατιά ζώνη η οποία αποτελείτο από δύο σειρές κομμένων χεριών των πλανεμένων ψηφοφόρων που είχαν ψηφίσει στις παρελθούσες εκλογές Ν Δημοκρατία και Χ.Αυγή.

Κατόπιν πλησιάζοντας τον Αντώνη και πατώντας τον στο λαιμό του είπε: «Παραδίνεις την εξουσία βρε λαμόγιο ή θα σου πάρω και σένα το κεφάλι;»

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή  ο Αντώνης ξυπνά από τον εφιάλτη και μαζί του ξυπνά και η ιδέα της «λάσπης» για τον «άθεο Αλέξη».]

Άμεσα τα σκοτεινά κέντρα ενεργοποιούνται και αρχίζουν να πλάθουν σενάρια Ινδουισμού, Βουδισμού, αθεϊσμού και Τζαϊνισμού ενώ ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ζητά από τον Αλέξη να ξεκαθαρίσει τη θέση του ζητώντας τον άμεσο εξαγνισμό του δια μέσου του εξορκισμού.

Στην εικόνα προσομοίωσης του ονείρου Σαμαρά, ο Αλέξης Τσίπρας ως θεά Κάλι, όπως εμφανίστηκε στο όνειρο του Αντώνη ο οποίος κείτεται καταγής υπό την πίεση του ποδιού του Αλέξη.

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.

takis Vorini



 Digital_image_processing_by takis Vorini/flickr.com/photos/



Δεν υπάρχουν σχόλια :