vorini-gr: Δύο κιλά παϊδάκια δώρο από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στον Κλούνεϊ!

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Δύο κιλά παϊδάκια δώρο από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στον Κλούνεϊ!

Δώρο με άρωμα Τσικνοπέμπτης, από τον υπουργό Πολιτισμού προς τον διεθνή αστέρα του Hollywood, με στόχο να ανοίξει τους ορίζοντες του φιλέλληνα ηθοποιού και σε άλλες πτυχές του ελληνικού πολιτισμού...

Ένα πακέτο ολόφρεσκα αρνίσια παϊδάκια με ιδιόχειρη αφιέρωση από τον ίδιο τον υπουργό Πολιτισμού, που τον καλεί εκ νέου στη χώρα μας να γνωρίσει τον ελληνικό τρόπο ζωής, παρέλαβε σήμερα Τσικνοπέμπτη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η χειρονομία αυτή, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, γίνεται στα πλαίσια ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού, με στόχο ο γνωστός ηθοποιός πέρα από το θέμα των Ελγινείων, να γίνει γενικότερα πρεσβευτής της χώρας μας και του τουρισμού στο εξωτερικό.

Μάλιστα στο πακέτο περιλαμβάνεται και πρόταση για συμμετοχή του Κλούνεϊ, σε ευρύτερη καμπάνια προώθησης των ελληνικών εθίμων, όπως αυτό της Τσικνοπέμπτης.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση από την πλευρά του ηθοποιού, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία από την ελληνική πλευρά, ότι η ανταπόκριση θα είναι θετική και ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, θα γίνει το «πρόσωπο της Ελλάδας» και θα προωθήσει μια σειρά θεμάτων της χώρας μας, όπως το χρέος ή την ονομασία των Σκοπίων, στο εξωτερικό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :