vorini-gr: Η νίκη του Ησαϊα Ματιάμπα διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ!

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η νίκη του Ησαϊα Ματιάμπα διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ!

Μείζον πρόβλημα προέκυψε στην Κουμουνδούρου, κατά τη διάρκεια της συνερδίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Dancing with the stars, με αφορμή την έκδοση ανακοίνωσης για τον νικητή του show..

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, διασταύρωσαν για μια ακόμα φορά τα ξίφη τους, καθώς ο τελευταίος, ζήτησε να μην τοποθετηθεί δημόσια το κόμμα υπέρ του νικητή, καθώς αυτό θα σήμαινε «στρογγύλεμα» των ριζοσπαστικών θέσεων και στροφή προς ένα «συστημικό» προφίλ.

Εκπροσωπώντας την Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης, τόνισε ότι η υποστήριξη ενός παίκτη που υπέκυψε στον λαϊκισμό της πλειοψηφίας και κέδισε, υπηρετώντας με τον τρόπο αυτό, ένα μνημονιακό κανάλι, έρχεται σε αντίθεση με τις αποφάσεις του συνεδρίου. Και επίσης ότι στέλνει λάθος μηνύματα στο λαό, που περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την ηττημένη και μη προνομιούχο Κατερίνα Στικούδη.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας, διαβεβαίωσε τον κ. Λαφαζάνη ότι η αντίρρησή του καταγραφτηκε, αλλά υπογράμμισε ότι η στήριξη στον Ματιάμπα, έχει συμβολικό χαρακτήρα, αφού όχι μόνο ήταν το «αουτσάιντερ» του διαγωνισμού, αλλά επιπλέον εκφράζει την πάγια θέση του κόμματος στην στήριξη των νέων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, δεν έδωσε συνέχεια στο περιστατικό, αλλά ζήτησε από την επιτροπή, να δεσμευθεί ότι το κόμμα θα στείλει δικό του εκλεγμένο εκπρόσωπο στο Just the two of us, που αρχίζει σύντομα.
**Στην εικόνα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, από την θυελλώδη συνεδρίαση της Επιτροπής Dancing του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :