vorini-gr: GAP BOOK | «ΟΔΗΓΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ»;

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

GAP BOOK | «ΟΔΗΓΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ»;

Ο άνθρωπος τα έκανε όλα.
Σπούδασε στα καλύτερα πανεπιστήμια, έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας και την κατακρεούργησε...

...διδάσκει στα πανεπιστήμια ανά τον κόσμο τρόπους εφαρμογής της καταστροφικής του πολιτικής - αυτής δηλαδή που μας ρήμαξε - και τώρα νοιώθει πλήρης και απελευθερωμένος .

Ναι. 
Ο Γιώργος νοιώθει έτοιμος και ολοκληρωμένος για να ετοιμάσει την επισφράγιση της πολιτικής του καριέρας με ένα βιβλίο.

Ένα βιβλίο στο οποίο θα αναφερθεί σε πιέσεις και εκβιασμούς πίσω από τις κλειστές πόρτες των συνόδων κορυφής της Ε.Ε αλλά και απόρρητες συνομιλίες που θα αναδύουν μία Ευρώπη που κανείς δεν θα ήθελε να συμμετέχει. 

Στο στόχαστρο του η κ. Μέρκελ, ο κ. Σαρκοζί αλλά και οι κ.κ Τρισέ και Ρεν ως αποπλανούντες τον κ.Παπανδρέου ο οποίος ως «μαλωμένο σχολιαρόπαιδο» «υπέκυψε» στις πιέσεις τους. 

Σε χθεσινή του ομιλία στο London School of Economics, ο πρώην Πρωθυπουργός έστρεψε τα βέλη εναντίον της «μαμάς»  Μέρκελ, πλήττοντας εντέχνως και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα ειναι να γράψει έναν «οδηγό πτώχευσης» ο οποίος θα μπορούσε να γίνει και Best Seller της χρονιάς.

Όπως αποδεικνύεται τελευταία ο κάθε «αποτυχημένος»« πολιτικός επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από καιρό προσπαθώντας με παντοίους τρόπους να καθαρίσει το λερωμένο του όνομά.

'Έλεος ...δεν θα αντέξω άλλο ΓΑΠ!!

ΥΓ: Για σκίτσα όμως με εμπνέει ο άτιμος!!




Digital image processing by takis Vorini/

Δεν υπάρχουν σχόλια :