vorini-gr: Σε δέκα χιλιάδες αδέσποτα θα βάλει τη φάτσα του ο Ν. Κακλαμάνης, μετά την άρνηση των ιδιοκτητών ταξί

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Σε δέκα χιλιάδες αδέσποτα θα βάλει τη φάτσα του ο Ν. Κακλαμάνης, μετά την άρνηση των ιδιοκτητών ταξί

Μάσκα με την φάτσα του θα φορέσει σε δέκα χιλιάδες αδέσποτους σκύλους και γάτες της πρωτεύουσας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μετά την σχετική άρνηση των ιδιοκτητών ταξί να συμμετάσχουν στην προεκλογική του καμπάνια....

Όπως ανακοινώθηκε, θα κατασκευαστεί ειδική μάσκα με το πρόσωπο του τέως δημάρχου που θα είναι φιλική προς το μουσούδι και το τρίχωμα σκυλιών και γατών, ενώ ταυτόχρονα τα συμπαθή ζωάκια θα ντυθούν με ειδικά πλεκτά πουλόβερ που θα αναγράφουν «Ψηφίστε Νικήτα».

Υπενθυμίζεται πως αρχικά, στην παρουσίαση του προγράμματος του για την Αθήνα στο ξενοδοχείο Κάραβελ, ο έμπειρος πολιτικός είχε δηλώσει πως θα χρησιμοποιήσει τα ταξί της πόλης για την προώθηση της υποψηφιότητας του, όμως φαίνεται ότι τελικά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Αιτία του ναυαγίου, όπως μεταδίδουν έγκυρες πηγές, ήταν οι παράλογες απαιτήσεις των ιδιοκτητών των ταξί οι οποίοι ζητούσαν να αποζημιωθούν οικονομικά για την χρήση των οχημάτων τους για διαφημιστικούς σκοπούς, ένα αίτημα που δεν μπορούσε φυσικά να γίνει δεκτό.

Αμέσως μόλις άρχισε να διαφαίνεται το αδιέξοδο, το επιτελείο του κ. Κακλαμάνη ξεκίνησε πυρετωδώς να αναζητεί εναλλακτικές λύσεις. Αφού απέρριψαν τα λεωφορεία, τα μνημεία της πόλης και τα δέντρα, η μπίλια «έκατσε» στα αδέσποτα, αφενός λόγω της πολυάριθμης παρουσίας τους σε πολλές γειτονιές της Αθήνας και αφετέρου λόγω της έμφυτης συμπάθειας των πολιτών προς αυτά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά συνεργάτης του υποψηφίου δημάρχου μιλώντας στο «Κουλούρι», «οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης βλέπουν με συμπάθεια τα αδέσποτα ζωάκια, που περιπλανώνται στους δρόμους, τα πάρκα και τα πεζοδρόμια, χωρίς έγνοιες και προβλήματα. Αντιθέτως, δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για τον τρόπο που οι πολίτες αντιμετωπίζουν τα ταξί».

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πώς ο κ. Κακλαμάνης θα συγκεντρώσει τόσο μεγάλο αριθμό αδέσποτων για να τα ντύσει με το πρόσωπο του, όμως κύκλοι του τέως δημάρχου κάνουν λόγο για το «μεγαλύτερο μπάρμπεκιου που έχει γνωρίσει ποτέ η Αθήνα, στο οποίο θα συμμετάσχουν αποκλειστικά οι τετράποδοι κάτοικοι της πόλης».

Ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων που πρόσκειται στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, δεν θέλησε από την πλευρά του να κάνει κάποιο σχόλιο, είναι όμως σύμφωνα με πληροφορίες απαρηγόρητος που δεν σκέφθηκε τα αδέσποτα πρώτος, ενώ την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει τη μάχη για τον δήμο.

«Ο Νικήτας έχει τα αδέσποτα και εγώ δεν έχω τίποτα. Δεν έχει νόημα πια» φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του πριν λίγα λεπτά.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου, 2014 από το Κουλούρι


Digital images processing by takis Vorini-2014



Δεν υπάρχουν σχόλια :