Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ραχήλ Μακρή χλευάζει τον Πάνο Καμμένο: Είμαι τέντι γκερλ, κουρέψτε με!

Σε εσωκομματικό πόλεμο εξελίσσεται το πειθαρχικό εναντίον της Ραχήλ Μακρή. Η απόφαση του Πάνου Καμμένου να την παραπέμψει χωρίς ωστόσο να έχει ενημερωθεί η ίδια, όπως καταγγέλλει όλες τις τελευταίες ημέρες χωρίς να έχει διαψευσθεί, έχει πυροδοτήσει ένα ανελέητο πόλεμο...

Χθες, ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Βήματος επειδή  όπως σημειωνόταν στην στήλη Βηματοδότης: «όταν η Ραχήλ Μακρή πληροφορήθηκε για την παραπομπή της στο Πειθαρχικό για ανάρμοστη συμπεριφορά του έστειλε το εξής SMS:

«Αν φοράς παντελόνια, διέγραψέ με. Μην κάνεις τον Πόντιο Πιλάτο με… επιτροπούλες».

Χθές ο Πάνος Καμμένος βγήκε στον ΑΝΤ1 και προσπάθησε να ρίξει λίγο τους τόνους σημειώνοντας ότι «η κ. Μακρή είναι μία πολύ καλή βουλευτής, η οποία υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα. 

Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα «κόκκινα δάνεια», παρασύρθηκε σε έναν διάλογο, ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέσω του facebook. Εμείς, λοιπόν, τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να βγαίνει, όταν κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια, όταν τα στελέχη μας είναι στα ειρηνοδικεία, για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς».

επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini

Δημοσίευση σχολίου