vorini-gr: Ο νέος δίσκος του Νικόλα Άσιμου με 6 ανέκδοτα τραγούδια

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο νέος δίσκος του Νικόλα Άσιμου με 6 ανέκδοτα τραγούδια

Ένας πραγματικός θησαυρός για τους φίλους του Νικόλα Άσιμου κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Ο δίσκος βινυλίου «Αρνήθηκα πολλά» περιέχει έξι ανέκδοτα τραγούδια του...

Έξι ανέκδοτα τραγούδια και εννέα διαφορετικές εκτελέσεις ήδη γνωστών κομματιών κυκλοφόρησαν σε βινύλιο με τον τίτλο «Αρνήθηκα Πολλά» και βρίσκονται ήδη στα ράφια των δισκοπωλείων από τις 17 Νοεμβρίου.

Τα τραγούδια, βρίσκονταν σε τρεις κασέτες που βρέθηκαν στο σπίτι του Άσιμου, στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια και είχαν κατασχεθεί από την αστυνομία μετά την αυτοκτονία του για να παραδοθούν μετά από πολλά χρόνια στην οικογένεια του.

Ο καλλιτεχνικός αυτός θησαυρός κυκλοφόρησε από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία B-Otherside Records χάρη στη συνεργασία καλλιτεχνών και ανθρώπων που έζησαν τον Άσιμο, καθώς και της κόρης του, Λίλιαν.

Το εξώφυλλο του δίσκου, που δείχνει τον Άσιμο να παίζει κιθάρα με λευκό φόντο, επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλλας, ο οποίος είχε επιμεληθεί και το εξώφυλλο του δίσκου «Ξαναπές».

Το εικαστικό του δίσκου περιλαμβάνει φωτογραφίες αρχείου, ένα σκίτσο – του Άσιμου όπως εικάζεται – που τον απεικονίζει να γίνεται ένα με τη φύση, μια φωτογραφία με τον Άσιμο σε εκδρομή στο Πήλιο, καθώς και το σημείωμα του ψυχίατρου που τον παρακολουθούσε και που ανατρέπει τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα για τα αίτια της αυτοκτονίας του. Η τιμή του δίσκου κυμαίνεται στα 15 με 20 ευρώ. 








surse via

Δεν υπάρχουν σχόλια :