vorini-gr: Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή παράδοσης των υπουργικών Ray-Ban στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή παράδοσης των υπουργικών Ray-Ban στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Σε κλίμα συγκίνησης έλαβε χώρα εχθές η επίσημη τελετή παράδοσης των υπουργικών Ray-Ban στον νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, ο οποίος αντικατέστησε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που μετακομίζει στις Βρυξέλλες ως επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής...


Το υπουργικό ζευγάρι παραδόθηκε με κάθε τιμή στον νέο υπουργό από την ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων που έχει αναλάβει τη φύλαξή τους τις ώρες που δεν χρησιμοποιούνται από τον υπουργό.

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη σημασία αυτών των γυαλιών ηλίου και την ευθύνη που τα συνοδεύει» τόνισε ο κ. Δένδιας, ο οποίος δήλωσε περήφανος που είναι ο επόμενος αποδέκτης των υπουργικών Ray-Ban και υποσχέθηκε ότι θα τα φοράει σε κάθε κοινωνική περίσταση, όπως και οι προκάτοχοί του. Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εκτίμησε πως δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη μετάβαση από τα Oakley του προηγούμενου υπουργείου στα Ray-Ban, καθώς όπως σημείωσε «τελικά δεν έχουν και μεγάλες διαφορές».

Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος αποχαιρέτισε τα χαρακτηριστικά γυαλιά με τον ασημένιο σκελετό και τους φακούς-καθρέπτες, χωρίς τα οποία η προσφορά του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ήταν σημαντικά μειωμένη, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε. 

«Ευτυχώς έχω και άλλα πολλά ζευγάρια, όμως κανένα δεν είναι σαν τα επίσημα Ray-Ban του υπουργού. Όσο θυμάμαι τις παρελάσεις και τις ασκήσεις που τα φορούσα, βουρκώνω. Ευτυχώς έχω πολλές φωτογραφίες» πρόσθεσε ο νέος επίτροπος ενώ μουρμούριζε για τον συννεφιασμένο καιρό των Βρυξελλών.

Ως νέος επίτροπος Μετανάστευσης πάντως, ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να λάβει ως συμβολική πράξη τιμής μια μικρή φουσκωτή βάρκα, έναν προβολέα και ένα ψαροντούφεκο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής η οποία διήρκεσε λίγο πάνω από δύο ώρες, ο Δ. Αβραμόπουλος τραγούδησε επίσης ζωντανά το «Take My Breath Away» από την ταινία «Top Gun» ενώ έλαβε αναμνηστική πλακέτα με χαραγμένο το «Δημήτρης Αβραμόπουλος, Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Κάτοχος και Φορέας των Υπουργικών Ray-Ban, Ιούνιος 2013 - Οκτώβριος 2014. Είθε Ποτέ Να Μην Εξέλθει Στον Ήλιο Δίχως Γυαλιά».

επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini



Article:tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :