vorini-gr: Με απεργία πείνας απειλεί ο Κ.Παπούλιας αν δεν βρεθεί σύντομα αντικαταστάτης του (!)

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Με απεργία πείνας απειλεί ο Κ.Παπούλιας αν δεν βρεθεί σύντομα αντικαταστάτης του (!)

Με απεργία πείνας απειλεί  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κάρολος Παπούλιας εάν η πολιτική ηγεσία και τα κόμματα δεν φροντίσουν να βρεθεί σύντομα ο αντικαταστάτης του...

Κύκλοι αναφέρουν ότι ο πρόεδρος έχει πάψει να κοιμάται εδώ και μερικές μέρες στο υπνοδωμάτιο του και περιτριγυρίζει επί εικοσιτετραώρου στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου περιστοιχιζόμενος από τις αποσκευές του.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι  η καθυστέρηση της ανάδειξης νέου προέδρου της Δημοκρατίας έχει κλονίσει τον τελευταίο καιρό την υγεία του και η απόφαση  του να κατέλθει σε απεργία πείνας θεωρείται πλέον τελεσίδικη.

Η προεδρική φρουρά το ιατρικό προσωπικό και οι θεράποντες ιατροί της Προεδρίας ειναι σε κατάσταση αναμονής ενώ την απόφαση του προέδρου χαιρετίζει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος έχει κατέλθει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύριους πρόσφυγες στην πλατεία Συντάγματος.

**Στην εικόνα ο Πρόεδρος Κ.Παπούλιας περιμένει εναγωνίως τον αντικαταστάτη του στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου.

 ***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.

επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini


Δεν υπάρχουν σχόλια :