Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Θερμό επεισόδιο Λαφαζάνη-Σαμαρά για την αρχηγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν μέσα στο κοινοβούλιο, για τον ρόλο του επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Με σπασμένα νεύρα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. χτύπησε τον αρχηγό της Αριστερής Πλατφόρμας!..

Ήταν μια σύγκρουση που υπέβοσκε εδώ και καιρό. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Αντώνης Σαμαράς είχε διαμαρτυρηθεί σε συνεργάτες του, ότι ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, τον επισκιάζει στην κριτική απέναντι στην κυβέρνηση.

Ο καβγάς του αρχηγού της Αριστερής Πλατφόρμας με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε με αφορμή τη σειρά προτεραιότητας. Ο κ. Λαφαζάνης θεώρησε ότι ως υπουργός δικαιούται να καταθέσει πρώτος ερώτηση κατά της κυβέρνησης, ενώ ο κ. Σαμαράς, επικαλέστηκε τον αριθμό των βουλευτών της Αριστερής Πλατφόρμας, που είναι μικρότερος από τον αριθμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον κ. Σαμαρά να κατηγορεί τον κ. Λαφαζάνη ότι τον αντιγράφει και τον κ. Λαφαζάνη να κατηγορεί τον κ. Σαμαρά, ότι καλά θα κάνει να συνηθίσει ότι για πρώτη φορά η Αριστερά βρίσκεται στην Κυβερνητική Αντιπολίτευση.

Ευτυχώς, το επεισόδιο έληξε με επέμβαση των ψυχραιμότερων πριν πάρει μεγάλη έκταση, ενώ αποφασίστηκε η σειρά των επερωτήσεων στο εξής να γίνεται με κλήρωση, ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες σκηνές στο μέλλον.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)Δεν υπάρχουν σχόλια :