vorini-gr: Ο σηκωμένος γιακάς του Γιάνη Βαρουφάκη παρεμποδίζει το wifi του Eurogroup

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο σηκωμένος γιακάς του Γιάνη Βαρουφάκη παρεμποδίζει το wifi του Eurogroup

Προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες των Ευρωπαίων προκαλεί ο σηκωμένος γιακάς του Γιάνη Βαρουφάκη. Όπως καταγγέλουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, όταν πλησιάζουν τον Έλληνα υπουργό χάνεται το σήμα του κινητού τους..

Σε σημαντικό πρόβλημα για τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης εξελίσσεται ο σηκωμένος γιακάς του Γιάνη Βαρουφάκη. Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι στο ήδη τεταμένο κλίμα έρχεται να προστεθεί η δυσκολία των Eυρωπαίων υπουργών και των συνεργατών τους να πραγματοποιήσουν κλήσεις, γεγονός που αποδίδεται στην συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή του Έλληνα υπουργού.

«Είναι μεγάλο πρόβλημα» αναφέρει στενός συνεργάτης του Γερούν Ντεσ Ντιζελ Ντίζα του προέδρου του Eurogroup. «Θέλουμε να καλέσουμε τις κυβερνήσεις μας για κρίσιμες διαβουλεύσεις και πρέπει να βγούμε από το κτίριο για να πιάσουμε σήμα» ανέφερε ένας άλλος, πιο φαρδύς, συνεργάτης του.

Η είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει παλαιότερη μελέτη που είχε δημοσιεύσει το blog Βατράχι σύμφωνα με την οποία οι σηκωμένοι γιακάδες παρεμποδίζουν το ασύρματο ίντερνετ και το 4G, περιορίζοντας το σε μισό G παρά κάτι.

Ωστόσο ο Έλληνας υπουργός δεν φαίνεται να πτοείται, αναφέροντας μάλιστα στον λογαριασμό του στο Twitter το λόγο για τον οποίο επιλέγει να έχει σηκωμένο τον γιακά του:

Πολιτικοί αναλυτές, ωστόσο, επισημαίνουν ότι η επιλογή του υπουργού μπορεί να μην είναι τυχαία, καθώς με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να δημιουργήσει σύγχυση μεταξύ των υπολοίπων κρατών και έτσι να είναι σε καλύτερη θέση να προωθήσει τα αιτήματα της χώρας μας.

κείμενο το βατράχι-επεξεργασμένη εικόνα / takis Vorini 

Δεν υπάρχουν σχόλια :