Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Η Ζωή έβγαλε τα σκουλήκια από τις τρύπες τους | Η επιτροπή λογιστικού ελέγχου αποκαλύπτει τον …Σημίτη.

Αναρωτιέστε γιατί το μαύρο μέτωπο επιτίθεται με λύσσα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή την επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους; Αναρωτιέστε γιατί τρία σκουλήκια – εκβιαστές της δημοσιογραφίας υβρίζουν σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παρουσία του στην επιτροπή; Ήλθε η ώρα να τους αποκαλύψουμε...

Η επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους όχι μόνο προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά ήδη έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία δημιουργίας του. Τι προκύπτει; Ότι το καθεστώς Σημίτη προέβη σε σύναψη μαύρων δανείων, όχι μόνο τα Swaps της Goldman Sachs, αλλά πλήθος ακόμα συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, κυρίως με Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες, οι οποίες «έσκασαν» το 2009 και θα πληρώνονται για 25 χρόνια ακόμα! 

Όλα αυτά τα δάνεια όμως, που η Ελλάδα δανειζόταν από τις αγορες για να τα αποπληρώσει, ειναι πλέον παράνομα και με την σφραγίδα της ΕΕ! Υπό συστημα Σημίτη όμως είχε θρέψει όλο το σύστημα της διαπλοκής με αυτό το «μαύρο» χρήμα. Βλέποντας τώρα με την απόφαση κλήσης του Σημίτη για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών, όσο και την ταχύτητα με την οποία κινείται η επιτροπή της αλήθειας για το χρέος, ότι η ώρα της τιμωρίας είναι κοντά, ξεσαλώνουν. 

Υβρίζοντας δύο ανώτατους θεσμούς. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την πρόεδρο της βουλής! Ακριβώς επειδή – επιτέλους – τα πρόσωπα κοσμούν και τιμούν τους θεσμούς, λειτουργώντας υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και όχι της διαπλεκόμενης λαίλαπας που κατέστρεψε την χώρα. Ούτε βήμα πίσω λοιπόν.Δεν υπάρχουν σχόλια :