vorini-gr: Δεν θα μεταδοθεί ο τελικός του Champions League, χωρίς συμφωνία, λένε οι δανειστές

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Δεν θα μεταδοθεί ο τελικός του Champions League, χωρίς συμφωνία, λένε οι δανειστές

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς όλες οι τηλεόράσεις (συμπεριλαμβανομένων και των δορυφορικών) που είναι συντονισμένες στα κανάλια που θα μετέδιδαν τον μεγάλο τελικό, βγάζουν από χθές το μήνυμα «Συγγνώμη αλλά το πρόγραμμα αυτό δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας»...

Κύκλοι που πρόσκεινται στο ΔΝΤ, μεταφέρουν ότι πρόκειται για μια στάνταρ διαδικασία που επιβάλεται σε όσους καθυστερούν τις δόσεις. «Ο τελικός του Chamiopns League, αποτελεί προνόμιο όσων βρίσκονται μέσα στην Ευρωζώνη (εξάλλου γι’ αυτό λέγεται «Παν-Ευρωπαϊκό» και τον δικαιούνται μόνο όσοι πρηρώνουν τη συνδρομή τους για να έχουν το Ευρωπαϊκό κεκτημένο», λένε στο πρακτορείο Reuters ανώτατοι αξιωατούχοι του ΔΝΤ.

Ο νέος εκβιασμός των δανειστών, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο: Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Ελληνικός λαός, δεν ενδιαφέρεται για το Champions League των τοκογλύφων, αφού μπορεί κάλλιστα να παρακολουθήσει τον τελικό του Brics League, Ανάμεσα στην Ροτόρ Βολογκογκράντ από τη Ρωσία και την Πρωταθλήτρια Ινδίας, «Χαραγιάνα» που θα μεταδοθεί στις 3.00 π.μ., ώρα Ελλάδος.

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπενθύμισε ότι έτσι κι αλλιώς, η ΝΕΡΙΤ, που επρόκειτο να μεταδόσει τον αγώνα, λειτουργεί παράνομα και ότι τα δικαιώματα των ζωντανών μεταδόσεων θα περάσουν στην ΕΡΤ, μόλις αυτή ανοίξει ξανά – οπότε και θα μεταδόσει τον τελικό σε μαγνητοσκόπηση. Μάλιστα κάλεσε τον Λάμπη Ταγματάρχη να απολογηθεί για την αρχική απόφασή του, να μεταδοθεί ο τελικός.

Τέλος, κύκλοι του Κώστα Καραμανλή, υπενθύμισαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε εκφράσει εδώ και καιρο την ανησυχία του για την καθυστάρηση της συμφωνίας με τους δανειστές. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι «για άλλη μια φορά, ο Κώστας Καραμανλής και το απαράμιλλο πολιτικό του κριτήριο δικαιώνονται, αφού τελικά δεν θα μπορέσουμε να δούμε το ματς για το οποίο προετοιμάζονταν όλη τη χρονιά»


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :