vorini-gr: Ερωτική επίθεση του Γιάννη Σπαλιάρα στη σκληρή Ρουμάνα του ΔΝΤ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ερωτική επίθεση του Γιάννη Σπαλιάρα στη σκληρή Ρουμάνα του ΔΝΤ

Εκείνη είναι μια 40χρονη οικονομολόγος που φημίζεται για τη σκληρή στάση της στις χώρες που επισκέπτεται ως εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Εκείνος ένας συνομίληκός της Έλληνας, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο σεξ – όπως δήλωσε ο ίδιος. Λογικό να συναντηθούν....

Στην αρχή, όταν η Ντέλια ένιωσε πίσω της τους κοιλιακούς του Γιάννη Σπαλιάρα, αιφνιδιάστηκε. Συνηθισμένη να συναντά τρομαγμένους Πρωθυπουργούς και έντρομους υπουργούς Οικονομικών, δεν περίμενε να την πλησιάσει κάποιος με μαγιό και τον «αέρα» των 4.000 γυναικών στο ενεργητικό του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, έχοντας ακούσει την προηγούμενη μέρα στην τηλεόραση, για τις διαφωνίες ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και το ΔΝΤ, ως προς το μέρος που θα γίνονται οι συναντήσεις τους, εντόπισε με την αλάνθαστη όσφρηση λαγωνικού που διαθέτει για τις γυναίκες τη Ρουμάνα και εμφανίστηκε πίσω της.

«Γιου γουόντ του μιτ ατ μάι χόουμ» («θέλεις να συναντιέστε σπίτι μου;») τη ρώτησε. «Ι ντοντ νόου γιου βέρι γουέλ» («δεν σε ξέρω καλά») του απάντησε εκείνη. «Αϊ αμ γκιάνις, εντ έβρι γούμαν γουόντς το νόου μι» («Είμαι ο Γιάννης και κάθε γυναίκα θέλει να με γνωρίσει») της απάντησε ετοιμόλογα εκείνος.

Στη συνέχεια, η οικονομολόγος και ο Σπαλιάρας, χάθηκαν μέσα στην καλοκαιρινή Αθήνα για ένα καφέ. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενόψει της εμπλοκής του σε θέματα πολιτικής (αν όχι αυτός με τις 4.000 ψήφους – τότε ποιος;), πρόκειται να αφαιρέσει το ένα «ν» από το όνομά του, ώστε να μην μπερδεύει πια τις γυναίκες πολιτικούς του εξωτερικού, που έχουν συνηθίσει να το γράφουν έτσι.

**Στην εικόνα η Ντέλια και ο Γιάννης την ώρα της γνωριμίας τους, φορώντας ο καθένας την τυπική στολή εργασίας του. Θα γίνει η 4001η του Γιάννη!!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :