vorini-gr: Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος της διαπλοκής με «στημένα» ρεπορτάζ - Βάζουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα και... όποιον πάρει ο Χάρος!

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος της διαπλοκής με «στημένα» ρεπορτάζ - Βάζουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα και... όποιον πάρει ο Χάρος!

Η κόντρα Τσίπρα - Λαφαζάνη έχει πλέον αρχίσει να παίρνει επικές διαστάσεις και κάπου εκεί, στη μέση της πολιτικής αντιπαράθεσης, εμφανίζεται το γνωστό συγκρότημα Τύπου με τον Ψυχάρη, ως συνήθως, να βάζει φωτιές...

«Παλιά του τέχνη κόσκινο». Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει, πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει αναγάγει την προβοκάτσια και την ανακατωσούρα σε... επιστήμη.

Όπως και στο παρελθόν, με «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ επιχειρεί να ελέγξει την πολιτική ατζέντα και να οδηγήσει τις πολιτικές εξελίξεις σε δρόμους και πολιτικά αδιέξοδα, ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντά του. Ζορίζεται, βλέπετε, ιδιαιτέρως από το νέο νομοσχέδιο για τα Media και πρέπει να βρει... μαξιλαράκια διαφυγής!

Με τρόπο που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς, το συγκρότημα του Ψυχάρη συνέδεσε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα την πολιτική στάση του Λαφαζάνη με τα υπόγεια σχέδια του Σόιμπλε και ταυτόχρονα, όλα αυτά τα χρεώνει στο Μαξίμου.

Σημ:Εκείνο μόνο που δεν καταλαβαίνουν ειναι ότι ο ανεμιστήρας της λασπολογίας λερώνει και «ανάποδα»!!




newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :