vorini-gr: «Σκέψου, πριν μιλήσεις ξανά»: Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο και στον Τραμπ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

«Σκέψου, πριν μιλήσεις ξανά»: Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο και στον Τραμπ

Μετά το Ισλαμικό Κράτος, στο στόχαστρο των χακτιβιστών Anonymous μπαίνει ο προκλητικός υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών κι επίδοξος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ!..

Η ομάδα των χάκερς με βίντεο - μήνυμα που ανάρτησε στο διαδίκτυο τον προειδοποιεί να «σκέφτεται προτού μιλήσει»

Μετά από το Ισλαμικό Κράτος, η ομάδα χάκερ Anonymous κήρυξαν πόλεμο και στον Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, οι χάκερ προειδοποιούν τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο να σκέφτεται πριν μιλήσει και τον κατηγορούν ότι βοηθάει το Ισλαμικό Κράτος στην προπαγάνδα του.

«Ντόναλντ Τραμπ, έχει περιέλθει στην προσοχή μας ότι θέλεις να απαγορεύσεις την είσοδο όλων των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ. Η πολιτική αυτή θα έχει τεράστιες επιπτώσεις. Αυτό θέλει το Ισλαμικό Κράτος. Όσο πιο καταπιεσμένοι αισθάνονται οι μουσουλμάνοι, τόσο περισσότερο θεωρεί το Ισλαμικό Κράτος ότι μπορεί να τους επιστρατεύσει» αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο.

«Όσο φαίνεται ότι οι ΗΠΑ στοχοποιούν τους μουσουλμάνους, και όχι μόνο τους φανατικούς μουσουλμάνους, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το Ισλαμικό Κράτος θα το συμπεριλάβει αυτό στην καμπάνια του στα κοινωνικά δίκτυα», συνεχίζει.

«Ντόναλντ Τραμπ να σκέφτεσαι δύο φορές πριν πεις οτιδήποτε. Σε προειδοποιήσαμε…», καταλήγει το μήνυμα.

♦Το βίντεο - προειδοποίηση:

♦Οργή για το ξενοφοβικό παραλήρημα

Υπενθυμίζεται ότι σε ένα νέο ξενοφοβικό παραλήρημα, o Τραμπ πρότεινε πριν λίγες μέρες να υπάρξει «πλήρης και ολοσχερής απαγόρευση» της εισόδου οποιουδήποτε μουσουλμάνου στις ΗΠΑ, μέχρι το μεταναστευτικό ζήτημα να αντιμετωπιστεί από το αμερικανικό Κονγκρέσο.

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ανάφερε ότι «έρευνες δείχνουν ότι οι μουσουλμάνοι τρέφουν μίσος προς τους Αμερικανούς και αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα τρομοκρατικές επιθέσεις».

Με μία ασυνήθιστα αυστηρή δήλωση, ο Λευκός Οίκος απάντησε στον Ντόναλντ Τραμπ τονίζοντας ότι θέσεις σαν και αυτή τον καθιστούν ακατάλληλο για πρόεδρο. Επιπλέον, κάλεσε τους ρεπουμπλικάνους να τον απορρίψουν από την κούρσα για τον προεδρικό θώκο.

Οι προτάσεις του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησαν καταιγισμό αντιδράσεων τόσο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Μεγάλη Βρετανία μαζεύτηκαν χιλιάδες υπογραφές για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα τους, όχι των μουσουλμάνων, αλλά… του Ντόναλντ Τραμπ.

♦Επίσημη μέρα τρολαρίσματος του Ισλαμικού Κράτους

Σημειώνεται ότι οι Anonymous έχουν κηρύξει την σημερινή ημέρα ως «επίσημη μέρα τρολαρίσματος του Ισλαμικού Κράτους», ζητώντας από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από όλο τον κόσμο να αναρτήσουν εικόνες και βίντεο γελοιοποίησης των μαχητών της τζιχαντιστικής οργάνωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :