vorini-gr: Οιωνοσκόποι εξετάζουν το ροχαλητό Καραμανλή, για να ανακαλύψουν ποιόν υποψήφιο στηρίζει

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Οιωνοσκόποι εξετάζουν το ροχαλητό Καραμανλή, για να ανακαλύψουν ποιόν υποψήφιο στηρίζει

Ομάδα ειδικών επιστημόνων, εξοπλισμένων με ειδικούς παλμογράφους, παρακολουθούν διακριτικά και καταγράφουν τον πρώην πρωθυπουργό / γκουρού της παράταξης, για να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα..

Με κομμένη την ανάσα, υποψήφιοι, στελέχη αλλά και απλοί βουλευτές, περιμένουν καθημερινά τα αποτελέσματα των ειδικών μηχανημάτων που καταγράφουν τα ηχητικά κύμματα του ροχαλητού του Κώστα Καραμανλή ώστε να υπολογίσουν τις εσωτερικές ισορροπίες στη Νέα Δημοκρατία.

Στη λύση αυτή κατέφυγαν από κοινού οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος, προκειμένου να παρακάμψουν τους περίφημους «κύκλους Καραμανλή» αφού ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, προτιμά να βλέπει τους μελλοντικούς ηγέτες της παράταξης να γίνονται μύλος και να γελοιοποιούνται παρά να μιλήσει.

Οι ειδικοί «Καραμανλοσκόποι», αποτελούν την τελευταία λύση για τους νεοδημοκράτες καθώς κατά καιρούς, έχουν επιστρατευθεί κάθε είδους «ειδικοί» (από αναλυτές πετάγματος των πουλιών μέχρι μάντεις που διαβάζουν το μέλλον στο κοκορέτσι) για να διαπιστώσουν τι σκέφτεται ο Κώστας Καραμανλής και τι λέει πραγματικά στους «κύκλους» του.

♦ Στην εικόνα το αποτέλεσμα του παλμογράφου, θα δώσει απαντήσεις μέσω του ροχαλητού του ηγέτη

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)





Δεν υπάρχουν σχόλια :