Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Θερμό επεισόδιο Μοιραράκη – Βελκουλέσκου στο Χίλτον

Η «Βασίλισσα της Μπουχάρας», αφού είδε ότι οι επανειλημμένες εντολές της στους αρμόδιους υπουργούς να τελειώνουν με τις διαπραγματεύσεις δεν είχαν αποτέλεσμα, αποφάσισε να πάρει δυναμικά την κατάσταση στα χέρια της..

Ήταν περασμένες 3 το πρωί όταν η χαρακτηριστική φωνή της Δέσποινας Μοιραράκη έσπασε τη διακριτική σιωπή στο lobby του Χίλτον: «τελείωνε μωρή με τη διαπραγμάτευση μη σε τσουρομαδήσω» φώναξε μόλις εμφανίστηκε από το ασανσέρ η Ντέλια Βελκουλέσκου και στη συνέχεια πετάχτηκε ξαφνικά πίσω από μια κολόνα και άρπαξε από το μαλλί την εκπρόσωπο του ΔΝΤ.

Η Ντέλια Βελκουλέσου στην αρχή αιφνιδιάστηκε καθώς η Δέσποινα Μοιραράκη την είχε πιάσει γερά από το μαλλί και προσπαθούσε να τη σύρει μέχρι την έξοδο. Γρήγορα όμως αντέδρασε και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν να παλεύουν μπροστά στη reception ενώ οι άνδρες ασφαλείας κοιτούσαν φοβισμένοι χωρίς κανείς τους να τολμάει να επέμβει.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν η Δέσποινα Μοιραράκη είχε δώσει συνέντευξη σε πολιτικές τηλεοπτικές εκπομπές όπου υποστήριξε την απαίτησή της να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας

Τελικά το επεισόδιο έληξε με τις δύο γυναίκες να δίνουν τα χέρια. Μάλιστα η Ντέλια Βελκουλέσκου θαυμάζοντας την αποφασιστικότητα της Δέσποινας Μοιραράκη, πριν αναχωρήσει για την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ αγόρασε ένα χαλί μεσαίου μεγέθους. Η Δέσποινα Μοιραράκη πάλι από την πλευρά της υποσχέθηκε ότι μόλις επιστρέψουν οι θεσμοί θα έχει αναλάβει εκείνη τις διαπραγματεύσεις αφού οι δυο τους ως δυναμικές γυναίκες συνεννοούνται καλύτερα από τους άσχετους τους άντρες.

♦♦Στην φωτογραφία ντοκουμέντο η  στιγμή που η Δέσποινα Μοιραράκη αιφνιδιάζει την Ντέλια Βελκουλέσκου στο lobby του Χίλτον!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)Δημοσίευση σχολίου