vorini-gr: Το ΔΝΤ δε θα το ξαναβρίσεις! Το ΔΝΤ!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Το ΔΝΤ δε θα το ξαναβρίσεις! Το ΔΝΤ!

*** Οι παλιές απάτες πάνε στον φορολογικό παράδεισο!...
*** Είναι μεγάλο ψέμα και αριστερή προπαγάνδα ότι ο νεοφιλελευθερισμός δε δίνει δεκάρα για τον άνθρωπο. Δίνει… απλά δε φορολογείται! #PanamaPapers

*** H Ελλάδα θα επαναπροωθήσει στην Τουρκία τα κεφάλαια που διακίνησε παράνομα ο Παπασταύρου και Έλληνες επιχειρηματίες σε offshore! Tι, όχι;

*** Ο Άδωνις για το Γουότεργκέητ: «Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια & το απόρρητο των επικοινωνιών. Στο κρίσιμο αυτό ζήτημα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμία σκιά. Μακάρι να είχαμε 10 Νίξον!»

*** Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής: «Είμαστε κάθε λέξη από τα καταστατικά των εταιριών που είναι μπλεγμένος ο Παπασταύρου»


– Είδα χθες στο ΣΚΑΙ ένα ντοκιμαντέρ με μια λέαινα που προσπαθούσε να προστατεύσει τα μικρά της από μια αγέλη ύαινες! Συγκλονιστική η δύναμη της μάνας, παντού!

– Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για το ΔΝΤ ήταν!

To μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα είναι η υποκλοπή της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου … όχι για αυτά που είπαν, αλλά γιατι υπεκλάπη…! Ο υπάλληλος του μήνα!

*** Ο Κυριάκος, ο Θεοχάρης, ο Άδωνις, ο Μουρούτης… όλη η πολιτική πτέρυγα του ΔΝΤ, δεν έχει πρόβλημα που οικονομικοί δολοφόνοι μηχανορραφούν για να οδηγήσουν μια χώρα σε εκβιασμό… το ότι υποκλάπηκε η συνομιλία είναι το μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα…

*** Δεν είμαι υπέρ του ΔΝΤ, αλλά… για τον Καρανίκα δε λέτε τίποτα!

*** Η γυναίκα μου, μου έδωσε λίστα με ψώνια.. και είναι και ο Παπασταύρου μέσα ρε φίλε!

*** Ο ΣΚΑΙ είναι λίγο πριν βγάλει στο δρομο τους υπαλλήλους του, να χτυπάνε πόρτες και να ρωτάνε τον κόσμο αν έχει καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος πριν τον Μάιο.

*** Καταχρεωμένα κόμματα, καταχρεωμένες εταιρείες και καταχρεωμένα ΜΜΕ, μιλάνε για κρατισμό, σοβιετεία, αριστεία, υγιή επιχειρηματικότητα και την «Ελλάδα της δημιουργίας»! Που έχουν «ρουφήξει» απ’ το δημόσιο πιο πολύ και από όση κόκα έχει σνιφάρει ο Πάμπλο Εσκομπάρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :