Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Βαρουφάκης: Είχα προτείνει να γίνει με σουβενίρ η αποπληρωμή του χρέους

Σε νέες αποκαλύψεις που αναμένεται να προκαλέσουν αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης...


«Η Ελλάδα είναι μια χώρα με τεράστια αποθέματα σε σουβενίρ. Από μινιατούρες της Ακρόπολης και μπουκάλια ούζο με καρυάτιδες μέχρι πράσινα αγαλματίδια σάτυρων με τεράστιους φαλλούς. Είχα εκπονήσει σχέδιο βάσει του οποίου εμείς θα προμηθεύαμε την Ευρώπη με σουβενίρ με αντάλλαγμα την σταδιακή απόσβεση του χρέους» είπε.

«Είμαστε η νούμερο ένα χώρα διεθνώς σε παραγωγή χάντρας για το μάτι και σε μπλουζάκια OUZO POWER. Πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο που οφείλαμε να αξιοποιήσουμε» πρόσθεσε, αναφερόμενος στην επίμαχη περίοδο του καλοκαιριού του 2015.

Σε ερώτηση αν η Άγκελα Μέρκελ θα αποδεχόταν μια τέτοια πρόταση, ο Έλληνας υπουργός απάντησε: «Πιστεύω ότι θα την πείθαμε. Άλλωστε μαζί με τις προτάσεις μας θα στέλναμε και CD του Αντώνη Καλογιάννη με το πασίγνωστο τραγούδι που λέει «έχω ρίξει παραγάδι, σας αρέσει η Ελλάδα μις, τι θα κάνετε το βράδυ, ντου γιου λάικ φροϊλάιν δι Γκρις.»

Ο κ. Βαρουφάκης αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε διακοπή της παροχής σουβενίρ προς την Ευρώπη, σε περίπτωση που οι εταίροι παρέμεναν αδιάλλακτοι στη στάση τους.

«Είναι βέβαιο ότι η διακοπή της παροχής σουβενίρ προς τους Ευρωπαίους θα δημιουργούσε σημαντική αναστάτωση στις αγορές, με αποτέλεσμα οι εταίροι να υποχωρήσουν πολύ γρήγορα» είπε ο κ. Βαρουφάκης σφίγγοντας ανεπαίσθητα τους μυς του κάτω από μια μπλούζα Relax.

«Η Γερμανία έχει ανάγκη την Ελλάδα, γιατί μια Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι σαν άσπρη κάλτσα χωρίς πέδιλο» κατέληξε.

qualitative misinformation by Vatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια :