Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κατάθεση Κουρή στην Εξεταστική με δόσεις περγαμόντου και παπάγιας!

Το όνειρο του να γίνει… αγρότης και πώς τελικά έγινε δημοσιογράφος εξαιτίας του κράτους της Δεξιάς περιέγραψε ο Γιώργος Κουρής στην Εξεταστική Επιτροπή, που διερευνά τα “θαλασσοδάνεια” σε ΜΜΕ και κόμματα, κάνοντας, μάλιστα, ξεχωριστή αναφορά στην μοναδικότητα του περγαμόντου της Κεφαλονιάς…

Ο Γιώργος Κουρής εξήγησε στα μέλη της Εξεταστικής, η οποία τον κάλεσε να απαντήσει για το Alter, πως αυτός ήθελε να ασχοληθεί με την γη και να γίνει αγρότης όμως το κράτος της Δεξιάς δεν του το επέτρεψε. 

“Για να γίνω αγρότης και να κάνω γεώτρηση μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να γίνω Δεξιός”, είπε και συνέχισε λέγοντας πως “έτσι με ανάγκασαν να γίνω δημοσιογράφος” ενώ ανέφερε ότι δυο φορές έχει “περάσει” από την Μακρόνησο αλλά και από το Μπογιάτι. 

Μεταξύ άλλων μάλιστα ο Γιώργος Κουρής ενημέρωσε τα μέλη της Εξεταστικής για την… παπάγια και τα μάνγκο, χαρακτηρίζοντας τα ως σημαντικότερα θέματα από αυτά για τα οποία κλητεύθηκε από την επιτροπή. 

“Γνωρίζετε ότι το περγαμόντο της Κεφαλλονιάς είναι μοναδικό στον κόσμο;” απηύθυνε το ερώτημα προς τους παριστάμενους βουλευτές ενώ κατέθεσε στην Επιτροπή… φωτογραφίες από τις καλλιέργειες που διατηρεί στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλλονιά. 

Ο Γιώργος Κουρής υποστήριξε επίσης ότι είναι ο μόνος εκδότης που το κράτος έχει ληστέψει και τόνισε ότι αν δεν ήταν αυτός ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν στην φυλακή. 
Δημοσίευση σχολίου