Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρισμός – βόμβα! Πασίγνωστο ζευγάρι της κεντροαριστεράς δεν είναι πια μαζί

 Τον τελευταίο καιρό έδειχναν αχώριστοι. Μάλιστα ο ένας είχε γνωρίσει εδώ και καιρό τα στελέχη του άλλου και όλοι έκαναν λόγο για μία σχέση με μέλλον. Ομως όπως φαίνεται τα μικροκαυγαδάκια που είχαν αρχίσει να πυκνώνουν τελευταία δεν ήταν τελικά τόσο ασήμαντα...


Σύμφωνα με δημοσιεύματα της κεντροαριστεράς το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να δώσει τέλος στη σχέση του. Μια σχέση που είχε απασχολήσει για πολύ καιρό τις πολιτικές στήλες της πόλης. Ο γοητευτικός αρχηγός του Ποταμιού και η εξωστρεφής πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειπαν να ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες με χαρούμενες στιγμές στα φωτογραφικά πρακτορεία.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση για το μέλλον της κεντροαριστεράς και από τότε έγιναν σχεδόν αχώριστοι. Μετά από μια περίοδο έντονου πολιτικού φλερτ αποφάσισαν να αποκαλύψουν τη σχέση τους και γρήγορα αναδείχθηκαν σε ένα από τα πιο hot ζευγάρια της πόλης που απασχολούσε συχνά τα μέσα ενημέρωσης.

Τα άλλοτε χαριτωμένα καβγαδίσει τους είχαν πλέον τόση ένταση που κατέληξαν σε διαπληκτισμούς και φωνές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ή μήπως η παρουσία τρίτου προσώπου; Το πρώτο τονίζουν φίλοι από το στενό περιβάλλον του πρώην δημοσιογράφου!
Μάλιστα, η Φώφη έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει: «Ήταν φιλικός χωρισμός». Πάντως τώρα όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ξεκινήσουν μαραθώνιες συζητήσεις ανάμεσα στα στελέχη τους για το ποιος από τους δύο θα αναλάβει την επιμέλεια των δεκάδων επιτροπών που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

**Μέχρι και έκτακτη έκδοση έβγαλαν τα περιοδικά για να καλύψουν τον χωρισμό-βόμβα


Δεν υπάρχουν σχόλια :