Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ο «νεόπτωχος» Πάγκαλος οδύρεται για την περικοπή της μίας από τις δύο συντάξεις του

Γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το στασίδι που έχει πιάσει στον Βήμα FM βγήκε για να παραπονεθεί για την περικοπή της μίας από τις δύο συντάξεις του...

Ο νεόπτωχος Θεόδωρος Πάγκαλος  που εισπράττει δύο συντάξεις, μία δικηγορική και μία βουλευτική, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του πρόσφατα για το γεγονός ότι πληρώνει 9.000 ΕΝΦΙΑ. Πόσα ακίνητα βέβαια έχει στην κατοχή του για να έρχεται τόσο φουσκωμένος ο λογαριασμός είναι άλλο θέμα.

Τώρα, λοιπόν, ενημέρωσε το κοινό από τον σταθμό του ΔΟΛ για την περικοπή της μίας από τις δύο συντάξεις του.

«Μπορούσα να περιμένω μια σύνταξη βουλευτική και παράλληλα ήμουν δικηγόρος» είπε αρχικά για να προσθέσει: «Η σύνταξη αυτή (σ.σ.: του δικηγόρου), όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν 1.600 ευρώ. Πήγε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε 780 από 1.600»

Στη συνέχεια μας θύμισε πως «αυτή η σύνταξη οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μου χρήματα», λες και οι υπόλοιπες συντάξεις που έχουν κοπεί ή κόβονται προέρχονται από χρήματα που δεν μόχθησαν για να τα καταβάλλουν στα ασφαλιστικά ταμεία οι συνταξιούχοι.

«Μετά γίνεται μία νέα παρέμβαση, 630 ευρώ. Τον Αύγουστο του 2016 γίνεται από 630, 485 ευρώ» τόνισε, ενώ αποκάλυψε πόσο έφτασε να είναι πλέον η μία από τις δύο συντάξεις που παίρνει: «Γίνεται 460 τον Σεπτέμβριο του 2016 και πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 (ευρώ).

«Και από 1.600, αποκλειστικά δικά μου χρήματα, έφτασα στα 482 (ευρώ), δηλαδή το 1/4. Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ!» είπε, θεωρώντας ότι ζει στη Βενεζουέλα.

Μετά, δε, ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη: «Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια – το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε – αν αυτό είναι φυσιολογικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια :