vorini-gr: Ο Κατσίκης ξαναχτυπά: «Gay φαρμακοποιοί δίνουν παυσίπονα με ομοφυλοφιλίνη»

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κατσίκης ξαναχτυπά: «Gay φαρμακοποιοί δίνουν παυσίπονα με ομοφυλοφιλίνη»

«Μπορεί ένας gay να είναι φαρμακοποιός;» αναρωτήθηκε σε σημερινή του συνέντευξη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την εκστρατεία επαγγελματικού προσανατολισμού που ξεκίνησε από το βήμα της Βουλής..

Αλλη μια επαγγελματική ομάδα που πρέπει να περνάει από ειδικές εξετάσεις ομοφυλοφιλίας μετά τους δασκάλους και τους baby sitters, εντόπισε με το υπερευαίσθητο ραντάρ του ο αμείλικτος «ομοκυνηγός» Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αποκάλυψε πως όταν κάποιος αποφασίσει πέρα από το επάγγελμα του ομοφυλόφιλου να βρει και μια δεύτερη δουλειά, είναι πολύ πιθανό να κολλήσει ομοφυλοφιλία και τους γύρω του.

Συγκεκριμένα στο στόχαστρό του μπήκαν οι φαρμακοποιοί επειδή όπως αποκάλυψε προωθούν ειδικά φάρμακα όπως το ειδικό gay παυσίπονο «Gayol» που περιέχει μεγάλες δόσεις «ομοφυλοφιλίνης» και κάνει τους ασθενείς να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλα όργια που μέχρι να το πάρουν δεν γνώριζαν καν.

Μάλιστα ο κ. Κατσίκης είπε ότι ετοιμάζει την λίστα των επαγγελμάτων που επιτρέπεται να ασκούν οι ομοφυλόφιλοι καθώς είναι πολύ πιο εύκολο από το να καταρτίσει τη λίστα των επαγγελμάτων που ΔΕΝ επιτρέπεται να ασκούν. Για παράδειγμα οι ομοφυλόφιλοι δεν πρέπει να γίνονται γιατροί (θα κάνουν εμβόλια των πολυεθνικών φαρμακευτικών που ως γνωστόν κάνουν τα παιδιά gay), πολιτικοί μηχανικοί (θα κάνουν τα κτίρια gay), ψυχολόγοι, δημοσιογράφοι, και κληρικοί. Αντίθετα επιτρέπεται να γίνονται χορευτές και κομμωτές. «Δεν τους αρκούν αυτά;» κατέληξε.

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου ως προς το αν είναι πιο σωστό να εξασκεί το επάγγελμα του baby sitter ή του δασκάλου ένας κυνηγός π.χ. ο κ. Κατσίκης ήταν σαφής: «Καλύτερα να πάθει κάτι το παιδί σε κυνηγετικό ατύχημα, παρά να γίνει gay…», τόνισε.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια :