Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Η Ελλάδα θα σωθεί όταν ο τελευταίος Μαυρίδης αναχωρήσει για την Ανδρομέδα με διαστημόπλοιο των εκδόσεων Γεωργιάδη

Φωτισμένα μυαλά. Μυαλά που ασφυκτιούν μέσα στην πεζή νεοελληνική πραγματικότητα που δεν μπορεί να συμβαδίσει με την κληρονομική / φυλετική / θεόπνευστη διαύγεια που προέκυψε ως ντιενεϊκή προίκα στους εκλεκτούς. Όπως ο Θανάσης Μαυρίδης...

Δεν μπορεί ο κοινός νους να αντιληφθεί πως μπορεί κάποιος να αρθρογραφεί για την αστική οικονομία χωρίς να έχει συντάξει ποτέ ούτε ισοζύγιο καταστήματος ψιλικών. Όπως δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί πρέπει οι Πεφωτισμένοι του έθνους να ζουν δημοσία δαπάνη. Με διαφημίσεις από τις ανακεφαλαιοποιημένες με δημόσιο χρήμα τράπεζες και επιχειρηματίες που στοίχισαν στο δημόσιο δισεκατομμύρια. Τους οποίους ο διορατικός Θανάσης Μαυρίδης χαρακτήριζε «φαινόμενα»!

Μα ο Θανάσης Μαυρίδης δεν σταματά στην αποκάλυψη των διαμαντιών της οικονομίας. Ανοίγει τις φτερούγες του και στο κοσμικό γίγνεσθαι, απαιτώντας από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, να απαντήσει στο ίνδαλμα του Μαυρίδη, τον ΜαυρουδηΒορίδη για το «εάν μας ψεκάζουν». Ερώτηση που είχε καταθέσει ο «Μαυρίδης του κοινοβουλίου» από το 2010 αλλά ουδείς ετόλμησε να του απαντήσει…

Όπως επίσης ο έτερος Μαυρίδης του κοινοβουλίου που ως υπουργός υγείας πουλούσε το θαυμαστό μηχάνημα που «έσβηνε τον καρκίνο από τα τσιγάρα»! Η αποκάλυπτε μέσω των βιβλίων που προωθούσε ότι οι Εβραίοι δεν παθαίνουν καρκίνο, τι και αν ο καρκίνος είναι η πρώτη αιτία θανάτου στο Ισραήλ, ή ότι οι Ανδρομέδιοι ΕΛ θα γκρεμίσουν σε διαπλανητική μάχη την δυναστεία των σιωνιστών Ανουνάκι.

Που να τα χωρέσει αυτά ο κοινός εγκέφαλος. Πολλώ δε, να γίνει μέρος τους, όπως ο Θανάσης Μαυρίδης.

Συνέχισε Θανάση τον αγώνα για διαπλανητική απελευθέρωση από τον εβραιοσιωνιστή Αξελ Cipra έστω και αν χρειαστεί να φτάσεις με πύραυλο φου – μαντσού από την Τάκλα Μακάν στην Ανδρομέδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :