vorini-gr: Ανατριχιαστικό! Η Φουρέιρα έκανε το «666» με τα μαλλιά της! (Φωτό)

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ανατριχιαστικό! Η Φουρέιρα έκανε το «666» με τα μαλλιά της! (Φωτό)

Η Ευρώπη έκανε τα στραβά μάτια στο σατανιστικό σύμβολο που μας απέκλεισε…Οι δήθεν αθώες μπούκλες της Ελένης Φουρέιρα κρύβουν ξεκάθαρα το «666» του Σατανά. Η συνωμοσία κατά της Ελλάδας αποκαλύφθηκε!..


Επιτέλους μια λογική εξήγηση για την μαύρη βραδιά που έζησε η Ελλάδα στη σκηνή της Altice Arena, καθώς όπως είναι ολοφάνερο οι εχθροί μας χρειάστηκε να ζητήσουν τη βοήθεια του «οξαποδώ» προκειμένου να φιμώσουν την Ορθόδοξη φωνή της Γιάννας Τερζή και να την υποχρεώσουν να σιγήσει την βραδιά του μεγάλου τελικού.

Το σχέδιο αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο, αν αναλύσει κανείς καρέ καρέ σε video το αφύσικο κούνημα των extensions της τραγουδίστριας που εκπροσώπησε την – πρώην – αδελφή Κύπρο. Με μια προσεκτική παρατήρηση γίνεται σαφές ότι η Αλβανή Φουρέιρα έκανε διαρκώς επικλήσεις στον Αντίχριστο σχηματίζοντας με μεγάλη δεξιοτεχνία τον αριθμό του Θηρίου!

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε ονομάζεται «Fuego», δηλαδή «Φωτιά». Και όλοι ξέρουμε ότι η φωτιά βρίσκεται κυρίως στην Κόλαση. Δηλαδή στο βασίλειο του Σατανά!

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εχθρός της Ελλάδας με το φιδίσιο κορμί (προφανώς, για να μας θυμίζει τι φίδι τρέφαμε στον κόρφο μας και το τιμούσαμε με τα γαρύφαλλα από το υστέρημά μας) μιμήθηκε την Beyonce. Και όλοι ξέρουν ότι το «Beyonce» σαν ήχος προσομοιάζει με τη φράση «Beyond C» - δηλαδή πιο κάτω από το «C». Και ποιο γράμμα βρίσκεται πιο κάτω από το «C»; Μα το «Η»! Δηλαδή το γράμμα με το οποίο αρχίζει η λέξη «Hell». Που σημαίνει «κόλαση»…

Η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, ενώ ήδη, πλήθος θρησκευτικές οργανώσεις ζητούν από την ΕΡΤ να κηρύξει την 9η Μαρτίου ημέρα αργίας για τους υπαλλήλους της λόγω εθνικού πένθους και να ρίξει μαύρο την ώρα που θα μεταδίδεται στον τελικό το τραγούδι της Μάτα Χάρι του Βελζεβούλη.

Άμεση ήταν τέλος και η αντίδραση του βουλευτή Γιώργου Κυρίτση ο οποίος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε:  

**(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

image processing and editing by takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :