vorini-gr: Ο Πινοσέτ στο πλυντήριο

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Πινοσέτ στο πλυντήριο

*** Αλλόφρων ο Γιάννης Λοβέρδος πηγαίνει κάθε μέρα στο “Ελ. Βενιζέλος” και ζητάει να μιλήσει με τον σταθμάρχη....


*** Έχει πάνω από 24 ώρες να εμφανιστεί νέο fake news και απελπισμένοι οι χρήστες των social media αναγκάζονται και ανακυκλώνουν μπαγιάτικα.

*** Σήμερα συμπληρώνονται 45 χρόνια από τότε που ο Πινοσέτ ανέλαβε να φτιάξει το «καλύτερο ασφαλιστικό σύστημα στον κόσμο». Σαρανταπέντε χρόνια μετά δουλεύουν στο φουλ τα πλυντήρια που ξεπλένουν δικτάτορες υμνώντας τους ως «μεταρρυθμιστές».

*** Ο Ρέγκλινγκ απειλεί πως αν δεν ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις (εννοώντας προφανώς την περικοπή των συντάξεων), οι δανειστές μπορεί να άρουν τις ρυθμίσεις για το χρέος. Ωραίες, καθαρές, μαφιόζικες κουβέντες. Αν δεν φτωχύνουν κι άλλο οι συνταξιούχοι σου θα σου κάνω το χρέος μη βιώσιμο. Κρίμα που δεν ζει ο Κορλεόνε να δακρύσει από συγκίνηση.

*** Σύμφωνα με τον νέο Κώδικα, όσοι είναι πάνω από 80 ετών θα πρέπει να δίνουν για δίπλωμα κάθε δύο χρόνια. Στο μεσοδιάστημα θα κυκλοφορούν κάνοντας ακόμα περισσότερους πολίτες χριστιανούς, αφού όλοι θα σταυροκοπιούνται που γλύτωσαν από τους δεινούς υπέργηρους οδηγούς.

*** Ο Σπυρίδων- Άδωνις ευχήθηκε στα παιδιά Αθανάσιο- Περσέα και Αναστάσιο- Αλκαίο καλή σχολική χρονιά. Αξίζει νομίζω και ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα από τους Mondy Python.

Δεν υπάρχουν σχόλια :