vorini-gr: Το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον μοναστικό βίο εξετάζει ο Σώρρας.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον μοναστικό βίο εξετάζει ο Σώρρας.

Μια εμπιστευτική πληροφορία που κατορθώσαμε να αλιεύσουμε εκ των "έσω" των "Ελλήνων Συνέλευσις" αναφέρει ότι ο ηγέτης της Αρτέμης Σώρρας σκέφτεται σοβαρά να εναγγαλισθεί τον μοναστικό βίο και μάλιστα σε μονή του αγίου όρους...

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλο αυτό το διάστημα που υπήρξε διωκόμενος οι οπαδοί του τον απέκρυπταν κατά καιρούς σε κάποια μοναστήρια όπου ο Σώρρας "ερευνούσε τας γραφάς".

Ήταν δε τέτοιο το σημείο που επηρεάσθηκε ώστε παραλλήλιζε τον εαυτό του με οσιομάρτυρες και βιβλικά πρόσωπα εξ ου  και η μακρυά γενειάδα που έφερε την ημέρα της σύλληψής του.

Ίνδαλμα του ο Μωυσής, πρόσωπο αναφερόμενο στην Παλαιά Διαθήκη, που ως ανδρείος αρχηγός, έσωσε τον λαό του από τους Αιγυπτίους και τον οδήγησε στη γη των πατέρων του, στη γη Χαναάν. 

«Έτσι κάπως έχω ονειρευτεί τον εαυτό μου με τον Ελληνικό λαό να με ακολουθεί στη μεγάλη πορεία που έχω σχεδιάσει για αυτόν»,έλεγε σε στενό του συνεργάτη ο Σώρρας.

Όσο για τα ομόλογα των 600 δισεκατομμυρίων.....άκρα του τάφου σιωπή..

Για την ώρα κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών κατηγοριών με κάποιες εξ αυτών να είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Ευλόγησον πάτερ Αρτέμιε!!

Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα)

takis Vorini

Digital image processing by takis Vorini Sept 2018



Δεν υπάρχουν σχόλια :