vorini-gr: Τρεις νέες λειτουργίες προστέθηκαν στο λογισμικό του Μάρκου Δεϊμέζη για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τρεις νέες λειτουργίες προστέθηκαν στο λογισμικό του Μάρκου Δεϊμέζη για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας αναμένεται να είναι το νέο λογισμικό το οποίο εγκαταστάθηκε στον Μάρκο Δεϊμέζη ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε...


Συγκεκριμένα, στο άκρως ρεαλιστικό ανθρωποειδές που φέρει την μορφή του δημοσιογράφου, προστέθηκαν τρεις νέες λειτουργίες, οι οποίες τον καθιστούν ίσως το πιο εξελιγμένο ρομπότ-δημοσιογράφο στον πλανήτη. Έτσι, το συμπαθές τεχνολογικό θαύμα θα είναι πλέον σε θέση να μιλάει 33 νέες γλώσσες, να λυγίζει τα χέρια και τα πόδια του και να περιστρέφει το κεφάλι του για 180 μοίρες.

Ταυτόχρονα, τελειοποιήθηκε η ρύθμιση κατά την οποία όταν προγραμματίζεται να λέει καλή κουβέντα για τον ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλείται αυτοανάφλεξη, ενώ ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί 100% σωστά η λειτουργία αναγνώρισης της φωνής του Άρη Πορτοσάλτε με στόχο να υπακούει τυφλά στις εντολές του.

Ήδη, οι τεχνικοί του φαληρικού σταθμού εργάζονται νυχθημερόν ώστε να εξασφαλίσουν πως όλα θα δουλεύουν στην εντέλεια, ενώ σε ένα σύντομο σχόλιό του, το ανθρωποειδές τόνισε: «για να απολαύσετε τις νέες λειτουργίες του Μάρκου Δεϊμέζη, πατήστε το αυτί του. Καλή σας νύχτα και σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωσή σας».

text: tokoulouri-photo:takis vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :