vorini-gr: 😊40 τόνους υαλουρονικού οξέως άδειασαν από το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη στο Open

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

😊40 τόνους υαλουρονικού οξέως άδειασαν από το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη στο Open

Μόνο «βελούδινο» δεν ήταν το διαζύγιο του Μένιου Φουρθιώτη με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών να ανακοινώνεται και επίσημα την περασμένη Παρασκευή...

Δίχως την παραμικρή χρονοτριβή μάλιστα, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, έσπευσαν να αδειάσουν το γραφείο του 33χρονου παρουσιαστή, απομακρύνοντας όλα του τα προσωπικά αντικείμενα. Μεταξύ άλλων, στον χώρο που εργαζόταν ο δημοσιογράφος, εντοπίστηκαν φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου, περούκες, περιοδικά σχετικά με τη σόου μπιζ και το κουτσομπολιό, αρκετά κιλά σαπούνι, ένα βαλσαμωμένο ρακούν και 40 τόνοι υαλουρονικού οξέως.

Ήδη, έχει διαταχθεί έρευνα σχετικά με την προέλευση και τους σκοπούς χρήσης μιας τόσο μεγάλης ποσότητας υαλουρονικού, με τον ίδιο τον Φουρθιώτη να παραδέχεται πως λόγω του φόρτου εργασίας, δεν ήταν λίγες οι φορές που αναγκαζόταν να κοιμηθεί μέσα στο οξύ.

Προς το παρόν, οι 40 τόνοι θα μεταφερθούν σε ειδική πισίνα στο σπίτι της Άννας Βίσση, μέχρι να ξεκαθαριστεί η τύχη του οξέως, το οποίο ο παρουσιαστής έχει ζητήσει να υιοθετήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια :