vorini-gr: Τελικά κάνει κρύο στην Ελλάδα, παραδέχονται οι Locomondo

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Τελικά κάνει κρύο στην Ελλάδα, παραδέχονται οι Locomondo

Σε μια ιστορική δήλωση προέβησαν σήμερα τα μέλη του συγκροτήματος Locomondo, τα οποία παραδέχτηκαν ότι όντως κάνει κρύο στην Ελλάδα...

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος δήλωσαν ότι είναι αναγκασμένα να παραδεχτούν ότι -αντίθετα με τα όσα ισχυρίζονται τόσα χρόνια στο γνωστό τραγούδι τους- όντως κάνει κρύο στη χώρα, αφού κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές έπεσε αρκετά κάτω από το μηδέν.

«Δυστυχώς, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους φανς μας ότι ίσως κάποιες φορές να κάνει κρύο στην Ελλάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις μας για το αντίθετο», είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Μάρκος Κούμαρης.

«Στην πραγματικότητα κι εμείς το έχουμε δαγκώσει από το κρύο.» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με μουσικούς αναλυτές, η ιστορική δήλωση των Locomondo ίσως θέσει σε κίνδυνο το μέλλον του συγκροτήματος, καθώς η δημοφιλία τους βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο -κλιματολογικά διαψευσμένο πλέον- τραγούδι τους «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα».

Όπως λένε μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νομικές συνέπειες, καθώς το συγκρότημα είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την κατηγορία της διασποράς ψευδών μετεωρολογικών ειδήσεων.





Δεν υπάρχουν σχόλια :