Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Να’ρθει σε μένα ο Τσιτσιπάς να του μάθω δυο πραγματάκια, λέει Έλληνας ρακετάς

Την άποψη ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πολλά να μάθει από τους Έλληνες ρακετάδες εξέφρασε σήμερα ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους του αθλήματος της χώρας μας, στον απόηχο της ήττας του Έλληνα τενίστα από τον Ραφαέλ Ναδάλ..

O πρόεδρος της Ένωσης Ρακετάδων Ελλάδος Μπάμπης Καγκουρίδης ,μιλώντας στο στυρικό "βατράχι", εκφράστηκε καταρχήν θετικά για τον Έλληνα πρωταθλητή που έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς του Australian Open, ωστόσο τόνισε ότι έχει πολλά να μάθει από τους Έλληνες ρακετάδες.

«Κοίτα, καλός είναι. Αλλά εμείς έχουμε ψηθεί στο μεγάλο σχολείο της ρακέτας. Εκεί είναι τα πραγματικά ζόρια» είπε.

«Όσο για τον Ναδάλ, σιγά τον αντίπαλο. Βάλε τον Ναδάλ να παίξει με μισόκιλη ρακέτα “Αγόρι” απέναντι στον Χρηστάρα από το Πικέρμι να τα δει όλα. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε ανάμεσα σε παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους. Οι πατούσες μας έχουν γίνει τεφάλ από το κάψιμο της άμμου. Για μας, κάθε παιχνίδι είναι υπόθεση ζωής ή θανάτου. Δεν υπολογίζουμε τίποτα.»

Ο Έλληνας ρακετάς πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να μάθει στον Στέφανο Τσιτσιπά δυο-τρία πράγματα που θα τον βοηθήσουν να φτάσει την κορυφή.

«Καταρχήν πρέπει να μάθει να παίζει με μαγιό. Όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο. Αυτά τα μακριά σορτσάκια είναι φλωριές. Επίσης να αλείφεται με τρία κιλά λάδι πριν από τον αγώνα. Δε βοηθάει στο παίξιμο, αλλά αρέσει στα γκομενάκια» κατέληξε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :