vorini-gr: Με ανεμιστήρες στα σύνορα θα προσπαθήσει να διώξει την αφρικανική σκόνη η Χρυσή Αυγή

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Με ανεμιστήρες στα σύνορα θα προσπαθήσει να διώξει την αφρικανική σκόνη η Χρυσή Αυγή

Με ανεμιστήρες σε όλο το μήκος των νότιων συνόρων της χώρας θα προσπαθήσει να εμποδίσει η Χρυσή Αυγή την παράνομη είσοδο της αφρικανικής σκόνης που αναμένεται να πλήξει τη χώρα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της οργάνωσης...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, χιλιάδες μέλη της Χρυσής Αυγής ήδη κατευθύνονται προς τις νότιες ακτές τις Κρήτης, όπου σκοπεύουν να παραταχθούν κρατώντας ανεμιστήρες προς την αφρικανική ήπειρο, προκειμένου «να εμποδιστεί η εισβολή στη χώρα μας της αλλοδαπής σκόνης» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Με την ανοχή της κυβέρνησης βλέπουμε τη λαθροσκόνη να εισβάλλει για ακόμα μια φορά στη χώρα μας, παίρνοντας τη δουλειά της ελληνικής σκόνης. Η Χρυσή Αυγή δε θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και καλούμε όποιον Έλληνα πατριώτη διαθέτει ανεμιστήρα να σταθεί δίπλα μας» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η οργάνωση, όσοι αποφασίσουν να μεταβούν στα σύνορα μπορούν να φέρουν οποιονδήποτε τύπο ανεμιστήρα, επιτραπέζιο, δαπέδου, χειρός ή ακόμα και οροφής.

«Προτείνουμε τους ανεμιστήρες παραλίας με μπαταρία, αλλά όποιος θέλει να φέρει κανονικό θα πρέπει να φέρει μαζί του και μπαλαντέζα τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων για να συνδεθεί με πρίζα στο πλησιέστερο χωριό» καταλήγει η ανακοίνωση της οργάνωσης.

photo: takis vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :