vorini-gr: Tο πάθος για το λάθος

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Tο πάθος για το λάθος

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή δεν είναι τηλεπερσόνα, όπως είπε στη Βουλή, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και δήλωσε ότι φέρος ανακάλυψε ότι μπορει να δει Netflix από το κινητό. Μήπως αντί να γίνει πρωθυπουργός αναλάβει τη δίοικηση της Apple ή της Google με τέτοια τεχνογνωσία που διαθέτει;..


*** Ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε επίσης στην ίδια εκπομπή: «Αναγνωρίζω ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι γυναικεία υπόθεση». Ας ελπίσουμε ότι συνεχίζει να αναγνωρίζει και το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

*** Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε, αλλά ως αριστερός δεν κρατά κακία, γιατί οι αριστεροί θέλουμε να περνούν καλά όλοι οι άνθρωποι. Κι εγώ το ίδιο έκανα Ευκλείδη όταν ξαναπαντρεύτηκε η Μόνικα Μπελούτσι «Το κορίτσι να περνά καλά κι όλα τ’ άλλα είναι λεπτομέρειες», είπα.

***Πληθαίνουν οι δημοσκοπήσεις όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Μόνο που είναι σαν τις διαφημίσεις πριν από το δημοφιλές πρόγραμμα. Όλοι τις βλέπουν, αλλά οι εκλογές είναι το πρόγραμμα όπου τα νούμερα μετράνε.

*** Το ΔΝΤ μας λέει ότι το 2010 έγιναν όλα λάθος και η χώρα θυσιάστηκε για να σωθούν οι γαλλογερμανικές τράπεζες. Εντάξει μωρέ, ένα λαθάκι έγινε. Όλοι κάνουμε λάθη. Άλλος παρκάρει παράνομα, αλλουνού του φεύγει το αλάτι στο φαγητό, άλλος στέλνει στον Καιάδα μερικά εκατομμύρια ανθρώπους. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή.

*** Με αγωνία αναμένεται η δήλωση Τραμπ για τον εμπορικό πόλεμο που έχει κηρύξει. Πληροφορίες λένε ότι θα είναι λιτή: «Η Apple να κερδάει κι όλα τ’ άλλα θα τα βρούμε».

photos:takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :