vorini-gr: ☺Γιώργος Πατούλης: «Άργησα να απαντήσω στο τηλεφώνημα της Δούρου γιατί μιλούσα με τον Φλωρινιώτη»

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

☺Γιώργος Πατούλης: «Άργησα να απαντήσω στο τηλεφώνημα της Δούρου γιατί μιλούσα με τον Φλωρινιώτη»

Ένα τηλεφώνημα από τον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη ήταν σύμφωνα με τον Γιώργο Πατούλη η αιτία που καθυστέρησε να απαντήσει στην κλήση της Ρένας Δούρου το βράδυ των εκλογών...

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μην απαντάει στις κλήσεις της Ρένας Δούρου το βράδυ του β’ γύρου των εκλογών θέλησε να δώσει ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εξήγησε ότι όταν τον κάλεσε η απερχόμενη περιφερειάρχης συνομιλούσε με τον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη.

Όπως δήλωσε ο κ. Πατούλης, λίγο μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων για την περιφέρεια Αττικής έλαβε τηλεφώνημα από τον Γιάννη Φλωρινιώτη, στο οποίο τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη.

«Με τιμά ιδιαίτερα το τηλεφώνημα του Γιάννη Φλωρινιώτη, στην ντουλάπα του οποίου βρίσκεται το δεύτερο μεγαλύτερο μεγαλύτερο απόθεμα χρυσού της χώρας. Η σύζυγος μου Μαρίνα είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί του για την αναβάθμιση του κτιρίου της Περιφέρειας πού τόσο έχει ανάγκη η Αττική.»

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Πατούλη ‘μεγάλη φίρμα’ ενώ ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια του τραγουδιστή για την Πρώτη Κυρία της Αττικής, Μαρίνα Πατούλη, την οποία χαρακτήρισε ‘χρυσό κορίτσι και πρότυπο αισθητικής’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Γιώργο Πατούλη συνεχάρη για την εκλογική του νίκη τόσο ο τραγουδιστής Τέρης Χρυσός, όσο και ο πρόεδρος του ορυχείου χρυσού στις Σκουριές, ο οποίος δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια πολύ επικοδομητική συνεργασία με τον νέο περιφερειάρχη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :