vorini-gr: 😂 Με 3 αυτιά επέστρεψε από το Τσερνόμπιλ ο Ευτύχης Μπλέτσας!

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

😂 Με 3 αυτιά επέστρεψε από το Τσερνόμπιλ ο Ευτύχης Μπλέτσας!

Γεμάτος όμορφες εμπειρίες, πλούσιες εικόνες αλλά και ραδιενέργεια, επέστρεψε από το Τσερνόμπιλ της Ουκρανίας ο Ευτύχης Μπλέτσας, ο οποίος βρέθηκε στον ιστορικό τόπο της μεγάλης καταστροφής για τις ανάγκες της εκπομπής Happy Traveler του ΣΚΑΪ...

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, πήρε όλα τα απαιραίτητα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να περιορίσει την έκθεση στη φονική ακτινοβολία, κι έτσι περιόρισε αρκετά τη ζημιά στον οργανισμό του. Συγκεκριμένα, πλέον διαθέτει τρία αυτιά, 7 δάχτυλα στο δεξί χέρι και 11 στο αριστερό, μία μικρή ουρά αλλά και αρκετά σπυριά σε διάφορα σημεία του σώματός του.


Παρ' όλα αυτά, δεν κινδυνεύει άμεσα και σε καμία περίπτωση δεν χάνει την αισιοδοξία του. «Ήταν υπέροοοοοχαααααααα. Η τραγωδία ήταν φρικτή αλλά η εμπειρία ήταν απίθανηηηηηη. Άξιζε χίλια τα εκατό το ρίσκο. Σιγά μην αφήσω μερικά έξτρα δάχτυλα να με στεναχωρήσουν. Πλέον, θα μπορώ να βγάζω ακόμα πιο εύκολα τις σέλφι μου και με το έξτρα αυτί θα ακούω όλες τις συζητήσεις και θα μαθαίνω ακόμα περισσότερα για κάθε μέρος που επισκέπτομαι. Θα ακούω και το κλάμα του μωρού πιο εύκολα. Τέλειαααααααααααα», σχολίασε ο κ. Μπλέτσας πριν ξεσπάσει σε έναν έντονο, πεντάλεπτο εμετό.

Το «Κουλούρι» προειδοποιεί τους αναγνώστες του, για το καλό της υγείας τους, να μην τολμήσουν να επισκεφτούν το Τσερνόμπιλ και σίγουρα να μην παρακολουθήσουν την εκπομπή του Ευτύχη Μπλέτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :