Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Αποσύρθηκε η διάταξη περί βλασφημίας μετά από διαπίστωση ότι 7 εκατομμύρια Έλληνες θα έπρεπε να πάνε φυλακή

Στην απόσυρση της επίμαχης διάταξης που επανέφερε ποινές φυλάκισης για την βλασφημία προχώρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά την διαπίστωση ότι πάνω από το 70% των ενηλίκων κατοίκων της χώρας θα πρέπει να πάει φυλακή...

Η αναδίπλωση του υπουργείου για το θέμα ήρθε λίγες ώρες μετά την πραγματοποίηση υπολογισμών, σύμφωνα με τους οποίους με εξαίρεση τα βρέφη, ορισμένους συνταξιούχους και τους ιερείς, σχεδόν όλοι υπόλοιποι Έλληνες έχουν βλαστημήσει κάποια στιγμή στη ζωή τους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία όταν έχουν δοσοληψίες με το Δημόσιο, βρίσκονται στους δρόμους της χώρας ή όταν δεν δουλεύει κάποιο μαραφέτι.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς αυτούς, τουλάχιστον 7 εκατομμύρια Έλληνες θα έπρεπε να περάσουν τις πύλες των φυλακών της χώρας για δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να μείνει η κυβέρνηση μόνη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόσυρση της διάταξης κατακρήμνισε τις προσδοκίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αλλά και της Ελένης Λουκά, οι οποίοι μάλιστα λέγεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, καθώς κανείς δεν τους έχει δει στο ίδιο σημείο ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :