vorini-gr: ☺Απογοητευμένοι οι βουτηχτές που δεν θα μπορέσουν φέτος τα Θεοφάνεια να αναβιώσουν το έθιμο της ανάσυρσης του Σταυρού!

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

☺Απογοητευμένοι οι βουτηχτές που δεν θα μπορέσουν φέτος τα Θεοφάνεια να αναβιώσουν το έθιμο της ανάσυρσης του Σταυρού!

Απογοητευμένοι ειναι πολλοί  νεαροί βουτηχτές που ακολουθούσαν κάθε χρόνο την παράδοση των Θεοφανείων, πέφτοντας στα κρύα νερά για να πιάσουν τον σταυρό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου  Φάνης Μπλατσάρας (φωτο) φανερά εκνευρισμένος με την απόφαση της κυβέρνησης να μην πραγματοποιηθεί η τελετή του αγιασμού των υδάτων, μας δήλωσε: 

«Αυτή τη μέρα περιμέναμε  και εμείς να εμφανίσουμε  τα σώματά μας και να μας καμαρώσει το ευρύ κοινό.
»Ξέχωρα από την πίστη που μας διακατέχει πολλοί από εμάς  έχουν προετοιμαστεί κάνοντας αυστηρό Peeling (γενική αποτρίχωση) για να γλιστράμε καλύτερα στο νερό, εκτός από μένα βέβαια που έχασα το ραντεβού  με την αισθητικό μου!..

»Όλοι πήγανε στα ρεβεγιόν τους, ακόμα και μέχρι το Ντουμπάι,στα κομμωτήρια, στα ζαχαροπλαστεία, έκαναν τις βόλτες τους και εμείς δεν μπορούμε να πάμε μέχρι το λιμάνι να βουτήξουμε για τον σταυρό;..
Έλεος»!!

Ωστόσο εκφράζονται φόβοι από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής πως πολλοί ιερωμένοι θα μεταφέρουν μυστικά τροχήλατες δεξαμενές νερού  σε διάφορα σημεία των πόλεων. 

Η επιχείρηση θα φέρει τον τίτλο "ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ" και θα διεξαχθεί με άκρα μυστικότητα!!
Θα υπάρξει συνεχής ενημέρωση...




text and photo proccesing by takisVorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :