vorini-gr: ☺Ανώνυμη εταιρεία "ξεβλαχέματος" ίδρυσε στο εμιράτο του Dubai ο Πέτρος Κωστόπουλος

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

☺Ανώνυμη εταιρεία "ξεβλαχέματος" ίδρυσε στο εμιράτο του Dubai ο Πέτρος Κωστόπουλος

 

Ανώνυμη εταιρία κολοσσό την Emirates Xevlahema s.a ίδρυσε στο εμιράτο του Dubai ο γνωστός επιχειρηματίας  Πέτρος Κωστόπουλος...

Εδώ και επτά μήνες είχε επαφές με υψηλούς κοινωνικούς παράγοντες της πρωτεύουσας  της μέσης ανατολής και κατόπιν των αλλεπάλληλων προσκλήσεων του σεΐχη  Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ ο Πέτρος δεν έχασε την ευκαιρία για επαγγελματικές δραστηριότητες.

«Τα τελευταία δύο χρόνια η κοινωνία αλλά και πολλοί εμίρηδες είχαν βλαχέψει σε υπερθετικό βαθμό και χρειαζόντουσαν επειγόντως ξεβλάχεμα»...είπε αποκλειστικά στο Alsharqiya TV.

»Αφού "καθάρισα" το κολωνάκι και όλα τα περίχωρα της Αττικής  σκέφθηκα να δραστηριοποιηθώ και στο μαγευτικό Dubai και να συμβάλλω στο ξεβλάχεμα των υπηκόων του αραβικού κρατιδίου.

»Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Έτσι λοιπόν για τους επικριτές του ο Πέτρος ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με το εν λόγω ταξίδι, το οποίο όπως είπε ήταν "καθαρά" επαγγελματικό.



text and photo proccesing by takisVorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :