vorini-gr: Το «κουκλοθέατρο» του παραλόγου!

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Το «κουκλοθέατρο» του παραλόγου!


Σε «κουκλοθέατρο του παραλόγου» έχει εξελιχθεί η διαμάχη μεταξύ Χρυσής Αυγής και κυβέρνησης με την πρώτη να κουνά τα νήματα και να κάνει υποδείξεις!  Και πως να μην τα κουνά όταν...

 σε αυτό το κράτος τόσα χρόνια τον πρώτο λόγο είχε ο τσαμπουκάς η παρανομία και η αυθαιρεσία.

Σε αυτή την ιστορία που επαναλαμβάνεται ο μόνος που έχει λόγο αλλά λείπει κυριολεκτικά από αυτή την υπόθεση είναι ο ΝΟΜΟΣ.

Ο ΝΟΜΟΣ που περιμένει στην γωνία αλλά κανείς δεν τον χρησιμοποιεί γιατί όλοι «έχουν βρεγμένη τη φωλιά τους» και φοβούνται τυχόν δικές τους συνέπειες.

Η τήρηση των νόμων σε αυτή τη χώρα είναι πολυτέλεια  και χαμένος κόπος για τους ιθύνοντες που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν και όχι πάντοτε.

Η περίπτωση Κασιδιάρη, Χρυσής Αυγής και Μπαρμπαρούση - που φθάσαμε σε σημείο να τον παρομοιάσουμε με τον εθνικό μας ήρωα Καραΐσκάκη - αρχίζει πλέον κομματάκι να μας βρωμάει.

Η γέννηση ενός τέτοιου κόμματος δείχνει να μην είναι τυχαία.
Όταν η δεξιά καθόταν πάνω σε αυτό «το αυγό του φιδιού» και το εκόλαπτε τώρα ας αναλάβει το χρέος της για να το εξαφανίσει.

Φθάσαμε πλέον σε σημείο ειδικά αυτές τις μέρες να αναρωτιόμαστε για το ποιος κυβερνά τη χώρα.
Η εντολοδόχος κυβέρνηση ή η Χρυσή Αυγή;

Το σίγουρο είναι ότι τα νήματα σε αυτό το «θέατρο του παραλόγου» τα κινεί η Χ.Α. και η κυβέρνηση έρμαια σαν μαριονέτα δυστυχώς ακολουθεί πίσω της.
Που καταντήσαvε!!
 (takis Vorini)





  Αν σας άρεσε ... μοιραστείτε το με τους Φίλους σας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :