vorini-gr: Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous «χτύπησαν» το Γενικό Λογιστήριο

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous «χτύπησαν» το Γενικό Λογιστήριο


Όχι μόνο πληθαίνουν αλλά γίνονται όλο και πιό εντυπωσιακά τα χτυπήματα των χάκερς σε ιστοσελίδες δημόσιων οργανισμών και φορέων. Και μόλις τώρα αποκαλύπτεται πως οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous πραγματοποίησαν ισχυρή κυβερνοεπίθεση πριν από...
 ...μερικές ημέρες...στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.Το αποτέλεσμα της επίθεσης των χάκερς στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ήταν να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο αρχεία που αφορούν την Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής και, ειδικότερα, τη Γενική Διεύθυνση Θησαυροφυλακίου; Προϋπολογισμού καθώς και αρχεία της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων!

 Η σχετική πληροφορία δημοσιεύθηκε έπειτα από έρευνα του blog SecNews και επιβεβαιώνεται από αρμόδιες πηγές στο υπουργείο Οικονομικών, οι οποίες μάλιστα αξιολογούν το περιστατικό ως αρκετά σοβαρό. Οι Anonymous χάκερς, μάλιστα, έχουν αναρτήσει μήνυμα στο οποίο καταγγέλλεται το ηλεκτρονικό φακέλωμα που επιχειρείται από την κρατική μηχανή.

«Για το κράτος είστε αριθμοί ...όμως δείκτες δυστυχίας δεν υπάρχουν για το κράτος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα... Εκτός από το Λογιστήριο οι χάκερς «χτύπησαν» επίσης το Δημοτολόγιο Καρδίτσας και το ΤΕΙ Καβάλας.
Διαβάστε το μήνυμα των χάκερς:


Sources of Information: http://www.iefimerida.gr





 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :