vorini-gr: Επανεμφανίσεις «πολιτικών φαντασμάτων» λόγω εκλογών..!! (+pics)

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Επανεμφανίσεις «πολιτικών φαντασμάτων» λόγω εκλογών..!! (+pics)

Το παρελθόν συναντά το μέλλον της Ν.Δημοκρατίας....Tragic..!!

Τον τελευταίο καιρό έχουμε τρομερές αφίξεις «πολιτικών φαντασμάτων» στο προσκήνιο με πρώτη εκείνη του Κώστα Καραμανλή στο Ζάππειο (φωτ.άνω) που έσπευσε να συμπαρασταθεί στον αρχηγό της Ν.Δημοκρατίας όπου δεν έλειψαν οι φιλοφρονήσεις και τα αστειάκια....


Το ερώτημα βέβαια είναι: Είναι καλό να σε στηρίζει ένα «φάντασμα» που ξυπνά τις μνήμες του Ελληνικού λαού;


Μπαράζ εμφανίσεων «φαντασμάτων» και στην εκπομπή του Γ.Πρετεντέρη "Ανατροπή" χθες 23Απριλίου με πρώτη εκείνη του Πεταλωτή ο οποίος δήλωσε υπέρμαχος του Δ.Ν.Τ. το οποίο χαρακτήρισε χαϊδευτικά...«καημένο Δ.Ν.Τ.» γιατί λέει «βάλλεται ασυστόλως» από την μείζονα αντιπολίτευση..!!
(Εδώ γελάμε και κλαίμε όλοι μαζί)


Επίσης επεισοδιακό και νευρωτικό εμφανίστηκε το «φάντασμα» Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή,από τον οποίο περιμένουμε ακόμα να μας πει πότε θα βγει να μιλήσει ο πρώην αρχηγός του Κώστας Καραμανλής..!!

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μαινόμενος κατά Χαϊκάλη

Και φυσικά δεν έλειψε και ο «πιστολέρο» Γεράσιμος Γιακουμάτος που μονοπώλησε τη συζήτηση αντιδικόντας έντονα με τον Παύλο Χαϊκάλη υποψήφιο του του Κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Όπως και να χει πολλά έχουν να δουν τα μάτια μας την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί έχουν ξεχάσει ή κάνουν πως δεν ενθυμούνται τη ζημιά που προκάλεσαν αυτοί και τα κόμματα τους, για να φθάσει η χώρα μας στην απαξίωση και στο εξευτελισμό.!!

Και ο πόλεμος για το «μέλι» συνεχίζεται.....

takis Vorini






 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :