vorini-gr: O Notis μηνύει τους anonymous για κλοπή copyright!

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

O Notis μηνύει τους anonymous για κλοπή copyright!

Την απόφασή του να στραφεί κι αυτός εναντίον «των ξένων εκπροσώπων της Παγκόσμιας Νέας Ταξης, που έρχονται στη χώρα μας και μας κλέβουν την εξωτερική εμφάνιση και τις δουλειές, ανακοίνωσε χθές ο Notis Σφακιανακης...

Ο γνωστός τραγουδιστής, ύστερα από σχετική ερώτηση για την κατάσταση που βιώνει αυτή την περίοδο η χώρα μας, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην «εισβολή» των ξένων, που μας κλέβουν τα στυλιστικά concept και τα χρησιμοποιούν για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τους Anonymous που όπως είπε τον έχουν αντιγράψει τόσο ξεδιάντροπα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνουν διεθνή καριέρα και επιτυχία στις πλάτες του, αλλά να γίνουν αιτία να υποστεί μεγάλη επαγγελματική και οικονομική ζημιά, αφού ο κόσμος άρχισε να τον θεωρεί «λακέ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης» όπως είπε και «να αγοράζει τους δικούς τους δίσκους που είναι μάλιστα «σκληροί δίσκοι», όπως το σκληρό νόμισμα».


Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, ο τραγουδιστής του «Αετού που πεθαίνει στον Αέρα» έδειξε ένα πορτραίτο άνώνυμου «Anonymous» που παρουσιάζει προκλητικές ομοιότητες με τον ίδιο, λέγοντας ότι «εδώ και πολλά χρόνια φωνάζει πως το πρόβλημα στην Ελλάδα θα προέρχεται από ξένους που μας έχουν πάρει λαθραία την εμφάνιση και τις αξίες του ξυρίσματός μας...».

Καταλήγοντας, ο Notis Σφακιανάκης χαρακτήρισε τους anonymous «μέλη της Παγκόσμιας Δικτατορίας» που σκοπό έχουν να μας ελέγχουν τις συνειδήσεις μέσω του χαράγματος του Αντίχριστου και της παραβίασης των υπολογιστών, προκειμένου να ξέρουν ανά πάσα στιγμή, πόσα πανεράκια γαρύφαλλα πέταξε το κοινό, ώστε να μας υποδουλώσουν!
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
  του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

 


 Αν σας άρεσε, κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :