vorini-gr: Κεραυνός στο Μαξίμου: Οργή Θεού ή Προφητεία;

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κεραυνός στο Μαξίμου: Οργή Θεού ή Προφητεία;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δείχνει κεραυνό να χτυπάει το Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της χθεσινής καταιγίδας, λίγο μετά την αναφορά του Γιώργου Μέργου στο ύψος του κατώτατου μισθού. Σύμπτωση ή οργή του Θεού;

Αναστάτωση με πλήθος σταυροκοπήματα και μετάνοιες, έχει προκαλέσει η συγκλονιστική εικόνα της «Θεϊκής Οργής» που πέφτει μεταφορικά, με τη μορφή κεραυνού, επάνω στο κτίριο που συμβολίζει την «καρδιά» της κυβέρνησης.

Μάλιστα η χρονική «σύμπτωση», δεδομένου ότι ο κεραυνός έπεσε σχεδόν ταυτόχρονα με την ομιλία του γ.γ. του υπουργείου οικονομικών, όπου έθιξε το θέμα του κατώτατου μισθού, έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι πρόκειται για καθαρή έκφραση δυσαρέσκειας από τον ύψιστο.

Μια τελείως διαφορετική διάσταση ωστόσο, δίνει η οργάνωση «Φίλων του Γέροντα Άριου του Βελούχιου» οι οποίοι κάνουν λόγο για μια παλιά σκοτεινή προφητεία, σύμφωνα με την οποία, όταν ο καθαρός μισθός πέσει κάτω από τα 400 ευρώ, θα έρθει το τέλος...

Η αδελφότητα ισχυρίζεται ότι ο Άριος ο Βελούχιος, έχει προφητεύσει όλες τις μεγάλες κοινωνικές ταραχές στη χώρα και έχει πει συγκεκριμένα, ότι οι άρχοντες θα αρνηθούν την Αλήθεια τρεις φορές (τόσες είναι οι διαψεύσεις του Γ. Μέργου), πριν η οργή του Θεού (ο κεραυνός), χτυπήσει το παλάτι τους (το Μαξίμου) και αρχίσει το τέλος (η καταστροφή του κόσμου).

 Μάλιστα, οι «Φίλοι του Βελούχιου του Άριου, ισχυρίζονται ότι το ίδιο το πρόσωπο του γέροντα, διακρίνεται πεντακάθαρα, ανάμεσα στα σύννεφα, δεξιά από τον κεραυνό!

***Η φωτογραφία (άνω) του άγνωστου φωτογράφου, με τον κεραυνό να πέφτει στο Μέγαρο Μαξίμου και το πρόσωπο του γέροντα «Άριου του Βελούχιου» να διακρίνεται στα σύννεφα (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) 

 


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :